• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom uvodi takse za mobilnu telefoniju

Telekom Srbija počeće od 1. juna 2009. sa primenom takse na upotrebu mobilnih telefonskih servisa, u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije i odredbama Izmena i dopuna Zakona o porezima na upotrebu, držanje i nošenje dobara.

Telekom Srbija a.d. počeće od 1. juna 2009. sa primenom takse na upotrebu mobilnih telefonskih servisa, u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije i odredbama Izmena i dopuna Zakona o porezima na upotrebu, držanje i nošenje dobara.

Porez od 10% važiće za sve pozive, standardne tekstualne (SMS) i multimedijalne (MMS) poruke, prenos podataka (GPRS) i dodatne usluge u zemlji i inostranstvu

Porez se neće obračunavati prilikom kupovine telefona, modema za prenos podataka, SIM kartica i servisa sa dodatnom vrednošću (plaćanje parkinga, usluge m-uprave, nagradne igre i slično). Pored toga, porez se neće obračunavati na saobraćaj koji generišu korisnici stranih mobilnih mreža koji posećuju Srbiju,.

Korisnicima postpejd tarifnih profila, dodatni porez se obračunava na ostvarni mesečni saobraćaj i na računu će se prikazivati kao posebna stavka. Prvi ovakav račun za saobraćaj ostvaren u junu, postpejd korisnici će dobiti u mesecu julu,.
Kod pripejd korisnika, taksa će se automatski obračunavati prilikom generisanja saobraćaja, a ne prilikom uplate dopune. Cena pripejd dopune se neće menjati.

Porez na upotrebu mobilnog telefona ne uračunava se u osnovicu za obračun PDV-a.

Podecamo da je Telekom Srbija nedavno lansirao novu uslugu Family plus paket, koja korisnicima pruza mogucnost da i do nekoliko puta smanje troskove telefoniranja unutar porodice.

Telekom Srbija trudice se da i u narednom periodu maksimalno izlazi u susret svojim korisnicima ponudom paketa koji donose ustedu.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image