• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PENZIJE VEĆE OD 1. JANUARA! Ministar rekao koliko će tačno iznositi povećanje!

Autor Marija Ivetić

Ministar je rekao da će prema projekcijama MMF i Evroposke komisije, Srbija imati najveći kumulativni rast u naredne tri godine.

Ministar finansija Siniša Mali gostovao je u jutarnjem programu RTS- a gde je naveo da uprkos korona virusu Srbija jača svoje zdravstvene kapacitete.

Možda će vas zanimati

"Devet milijardi dinara za izgradnju dve kovid bolnice, opremanje tih bolnica. Izdvojili smo novac za nove kapitalne projekte. Izdvojili smo novac za privrednike", rekao je ministar.

Mali je najavio da će se uskoro pred Vladom Srbije naći novi rebalans budžeta.

"Smanjujemo deficit u dogovoru sa MMF-om. Nikada više novca neće ići u kapitalne investicije. Za 5,9 odsto nam rastu penzije od 1. januara, 6,6 odsto raste minimalna zarada. Ići ćemo brzo sa objavom koliko nam rastu plate u javnom sektoru", najavio je Mali.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SRLE

hVALA ZA POVECANJE PENZIJE OD 5,9 TO NEKA ONI UZMU SEBI.A ZNAJU MINISTRI DA KUKAJU AKO IM KAFA POSKUPI ZA DINAR.DRZAVO STIDI SE STO MLADI NAPUSTAJU DRZAVU.SVE GORE I GORE,NIKAD VISE ZA OVU I OVAKVU VLAST NECU DA GLASAM.DA PITAM SAMO KO PRVI PLATI RACUNE .PENZIONERI.JA SAM PENZIONER OD 12 HILJADA.NEMAM NI ZA LEKOVE, NI ZA HLEB, NEGO UZMEM HLEB AKO NEKO ZAKACI ZA KONTEJNER.ROVARIM PO KONTEJNERU AKO JE NEKO IZBACIO NESTO OD GARDEROBE DA SE OBUCEM.NA STA LICI OVA DRZAVA.

Realan

@SRLE To sto rovaris po kontejner ti nije kriva drzava takvih ima i u najbogatijim drzavama jer su u mladosti proćardali svoje vreme e sad kad je sve to doslo na naplatu kriva ti je drzava. Ti bi bilo gde bio nezadovoljan

Napredna štetočina

Veliki ili Mali, lopov je lopov!

special image