• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starbucks na kućnoj adresi

Izvor Promo

Besplatna dostava do kraja meseca na Donesi

 starbucks donesi besplatna dostava Izvor: Promo

Beograd, 14.12.2020 – c, najpoznatiji lanac kafeterija na svetu, uveo je dostavu na kućnu adresu putem Donesi aplikacije i sajta. Tim povodom, korisnici će tokom decembra na kućnu adresu moći da naruče jutarnju kafu putem Donesi bez troškova dostave u periodu od 8 do 12 časova.

Nakon vode, kafa je piće koje se najviše konzumira u svetu, a kada govorimo o dobavljanju i prženju visoko kvalitetne arabika kafe iz više od 30 zemalja širom sveta, jasno je da mislimo na Starbucks koji danas broji više od 30.000 prodajnih mesta širom planete.

Kako bi svojim korisnicima omogućio da uživaju u omiljenoj kafi u toplini svoga doma, Donesi, regionalni lider u online naručivanju i dostavi, uvrstio je Starbucks u svoju ponudu od više od 2000 restorana. Bilo da ovih dana radite od kuće ili ste student zaljubljen u neku od 87.000 kombinacija pića koliko ih je zapravo moguće napraviti u Starbucksu, imamo sjajne vesti. Kafa koja je osvojila ceo svet sada stiže pravo do vaših vrata uz samo nekoliko klikova. Dostava se vrši iz tri Starbucks prodajna mesta u Beogradu – Rajićeva šoping centar, Ada Mall i BEO SC. Sa otvaranjem novih kafeterija, širiće se i zone dostave. Vanilla Latte, Signature Hot Chocolate i mnogi drugi savršeni ukusi čekaju tvoju narudžbinu. Naručite odmah i ulepšajte sebi dan šoljom neodoljive kafe!

O Donesi

Donesi, regionalni lider u online naručivanju i dostavi, u vlasništvu je Delivery Hero grupe, najveće kompanije za online delivery na svetu. Kompanija posluje u više od 45 zemalja i nalazi se na Frankfurstkoj berzi gde je pre nekoliko meseci dobila i DAX 30 index, 30 najvećih nemačkih kompanija na berzi.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image