• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO ĆE BITI NAJTRAŽENIJI DEO BEOGRADA: Uskoro značajno poskupljenje, cena kvadrata biće čak 30 odsto viša!

Autor Tamara Jovanović

Predsednik Srbije je rekao da će projekat sigurno doneti nove sadržaje i napraviti prsten oko Beograda i da će se u ovom delu dešavati mnogo više stvari nego ranije.

 beograd surcin ledine stanovi nekretnine poskupljenje aleksandar vucic Izvor: MONDO/J. Terzić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na obeležavanju početka radova na deonici puta Novi Beograd - Surčin istakao je da će kvarat na Ledinama i u Surčinu vredeti i do 20 do 30 odsto više nego danas.

"Ovaj put od 7,9 km spaja najnaseljeniji deo Novog Beograda sa Surčinom, odnosno Surčinskom petljom i izlaskom na autoput. Ne samo da će Zlatibor, Ljig, Čačak biti mnogo bliže Beograđanima, već će i ovaj deo grada postati jedan od najlepših i najtraženijih delova grada. Kvadrat stanova i kuća ovde sigurno će biti vredniji za 20 i 30 odsto", istakao je predsednik.

Kako je dodao ovaj projekat će sigurno doneti nove sadržaje i napraviti prsten oko Beograda, pa će se ovde na zapadnoj strani dešavati mnogo više stvari nego ranije.

Možda će vas zanimati

"Izgradnja Nacionalnog stadiona će biti izvanredan razvojni projekat za ceo Surčin i Beograd. Počinjemo izgradnju već ove godine i taj objekat će biti velelepan, delom i od drveta i sa zelenilom. Siguran sam da ćemo tu uspeti da obezbedimo jedan novi manji centar, mesto okupljanja i mesto za dolazak i privrednika i biznismena, ali i odlično mesto za život naših građana, jer će biti izuzetno infrastrukturno povezan", rekao je Vučić.

Predsednik je rekao i da veruje da će "naši kineski prijatelji ovaj posao završiti mnogo pre roka, ako mi uradimo naš deo posla kako treba".

"Ovo je jedna od kompanija sa kojima imamo najbolju saradnju, sa kojima odlično radimo i nemamo nikakva loša iskustva. Siguran sam da ćemo biti zadovoljni rezultatima rada. Ova deonica će nam omogućiti da za 10-12 kilometara skratimo izlaz na autoput, nego preko Dobanovačke petlje", ocenio je Vučić.

Čen Bo, ambasadorka Kine u Beogradu naglasila je da je infrastruktura najvažnija oblast saradnje naše dve zemlje i da igra veliku ulogu u poboljšanju ekonomskog života naroda i ekonomskom razvoju.

"U teškim uslovima pandemije početak izgradnje ove deonice pokazuje vitalnost srpske ekonomije i uspešnost naše saradnje. Kao nastavak autoputa Miloš Veliki, ova deonica ima veliki značaj za rasterećenje saobraćaja. Sigurna sam da će CRBC svojim tehnologijom i spremnošću uspešno izgraditi ovu deonicu, kao i svaki drugi projekat koji radi u Srbiji", rekla je Čen Bo.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivana

Srbija se cela razvija i ide napred. Ovo nam je najvažniji deo naše države i njenog razvoja.Srbija je na pravom putu razvoja.

Bane

@Ivana Ima da budu veći porezi i niži kvalitet življenja.

Julija

Sve je dobro sve dok se gradi i radi.

special image