• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARE LEŽU NA RAČUNE! Isplata državne pomoći samo što nije počela, evo ko će prvi dobiti novac

Autor Tamara Jovanović

Novac će biti uplaćivan tokom čitavog meseca.

 pomoc drzave kada ce biti isplacene pare datum aleksandar vucic Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima Srbije putem svog Instagram profila i tom prilikom je izneo i precizne informacije ko će i kada tačno dobiti pomoć ovog meseca.

"Maj je mesec u kojem ćete na najbolji mogući način moći da vidite rezultate svog rada, ali rezultate uspeha srpske države", rekao jeVučić.

Kako je precizirao 6. maj je datum kada će biti isplaćeno 30 evra pomoći i podrške svim penzionerima, koji su prvi na listi za dobijanje novca.

"7. maja biće isplata korisnicima socijalne pomoći i zaposlenima u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija, a 10. maja biće isplaćeno 50 odsto minimalca srpskim preduzetnicima", istakao je predsednik Srbije.

Kako je naveo, nakon toga sledi isplata 50 odsto minimalca srpskim preduzetnicima koja će biti 10. maja, kao i isplata 30 evra svim ostalim građanima koji su se prijavili, a koja će početi 12. maja.

"20. maja biće isplata 100 evra za sve građane srpske nacionalnosti koju su se prijavili na Kosovu i Metohiji i 200 za nezaposlene na Kosovu i Metohiji. Odmah nakon toga krenuće se sa drugom tranšom od 600 evra za autoprevoznike.

Sve to je bilo moguće samo zahvaljujući vašem strpljenju, vašem radu i vašem trudu. Istovremeno, hoću da vas pozovem još jedanput da se vakcinišete i da pokušamo da završimo sa ovom epidemijom, da je pobedimo - onda ćemo imati još više uspeha i još bolje rezultate", zaključio je predsednik.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djenka

Ko je prvi klekao i zatrazio milostinju taj ce prvi da dobije.Obraz..čast..dostojanstvo...30 eura.E moj Srbine...bedo ljudska.

JUŽNI FRONT

@Djenka Ovi sto pljuju na narod prvi su se prijavili kao i za vakcinu.Za 30+30 evra vecina se zali a prijavi se 99,9% malo je ali bedno zivi narod u Srbiji ali kakvi li su ovo izrodi koji pljuju a prijavili se

-----

@JUŽNI FRONT nikad ! Umesto da izadjete svi na ulice da protestujete protiv ovakvih cena i ovako bednih plata vi cekate 30€ ... na ovakve platice i cene francuzi bi zapalili celu zemlju...ali srbi su beskicmenjaci

special image