• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIROSLAV MIŠKOVIĆ SE POVLAČI! Biznismen ulaže 100.000.000€ u novi projekat, njegove poslove preuzima ova žena

Autor Aleksandar Nastevski

Poslovanje Delta holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu biti Milka Vojvodić.

 miroslav miskovic se povlaci delta holding upravljanje  Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Miroslav Mišković, osnivač i predsednik Delta holdinga, povlači se iz operativnog upravljanja kompanijom i ubuduće će biti predsednik Upravnog odbora holdinga, saopšteno je.

Od 1. juna na snagu stupa nova organizacija menadžmenta Delta holdinga po kojoj će, umesto predsednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor.

"Na novoj poziciji Mišković namerava da se povuče iz operativnog upravljanja kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmeri u tri oblasti koje smatra krucijalnim za razvoj ne samo Delta holdinga, već i društva u celini", navodi se u saopštenju Delta holdinga.

Možda će vas zanimati

 Kako se dodaje, njegov fokus biće usmeren na internacionalni razvoj kompanije, na rad sa mladim ljudima u kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat "Naše selo".

Poslovanje Delta holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsednik za ekonomiju i finansije. Članovi Izvršnog odbora biće potpredsednici kompanije i generalni direktori grupa-članica Delta holdinga. Više o njoj pročitajte OVDE.

"U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je momenat za promene u menadžmentu Delta holdinga", izjavio je Miroslav Mišković.

Ocenio je da će promene doneti napredak jer kompanija ima iskusan menadžment.

"Imamo uspostavljen sistem, koji ne zavisi od jednog čoveka i to smo pokazali u najsloženijim situacijama. Nova struktura menadžmenta je još jedan korak ka kompaniji 21. veka, a mi i dalje imamo istu misiju – da stvaramo i razvijamo uspešne kompanije – ali kompanije koje će sve više biti orijentisane na internet, kao što je i naš novi projekat Ananas", rekao je Mišković.

Milka Vojvodić je u Delta holdingu od osnivanja 1991. godine. Radila je kao finansijski direktor, pomoćnik generalnog direktora Delta M grupe za ekonomske odnose, generalni direktor Delta M.

Inače, Miroslav Mišković je nedavno izjavio i da bi "Delta" ušla u još jedan veliki biznis - onlajn trgovinu.

"To je biznis koji rade ‘Amazon’ i ‘Alibaba’. Nova kompanija zvaće se ‘Ananas’ i startovaće od leta ove godine. U taj posao investiraćemo 100 miliona evra u narednih nekoliko godina. Uzimamo svetski priznate stručnjake iz najboljih kompanija. Neki od tih ljudi već su u Beogradu", najavio je Mišković pre oko dva mseca.

(MONDO/Beta)

Pročitajte i OVO

Komentari 29

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ali baba

I posle kažu krađa se ne isplati.....

B.B

I tako.... dok lupiš dlanom o dlan naše selo postade njihovo

MCV

Kupuje Bitcoin.

special image