• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POKRENI ZNANJE ZA SAMOPOUZDANJE:Coca-Cola HBC Srbija organizuje dvodnevni festival znanja za profesionalno usavršavanje

Stiže nam još jedan zanimljivi karijerni događaj za mlade u realizaciji kompanije Coca-Cola HBC Srbija. Ovog puta, reč je o besplatnom online vebinaru „Pokreni znanje za samopouzdanje” koji se održava 25. i 26. maja

 pokreni znanje za samopouzdanje coca cola vebinar Izvor: Promo/Coca Cola

Na ovom vebinaru predavači će podeliti svoja profesionalna iskustva, ali i savete i smernice za praktično izvršavanje prvih poslovnih zadataka. Prijave se obavljaju jednostavno – popunjavanjem kratkog formulara na linku https://bit.ly/33REg0z.

Izvor: Promo

Ovaj događaj je jedinstvena prilika da mladi ljudi steknu raznovrsna znanja, s obzirom na to da predavači dolaze iz različitih oblasti. Među njima su i blogerka Anastasija Grujić, kao i poznati glumac Ammar Mešić, koji će govoriti o svojim karijernim putevima, ali i predavači poput master psihologa i psihoterapeuta Mije Popić i profesionalnog kouča Stelle Karl Ćosić, koje će svojim motivacionim predavanjima dati stručne smernice za jačanje samopouzdanja i građenje sopstvenog karijernog puta. Aleksandar Grašić, osnivač online Excel kursa „Microsoft Excel od početnog do naprednog nivoa na praktičnim primerima”, prikazaće osnovne funkcije Excel-a i govoriti o njegovom značaju u poslu, a Vladimir Popović, osnivač Epic CV-ja, daće smernice za izradu kvalitetnog i autentičnog CV-ja. Uz njih, Dragana Bojić, ekspert za učenje i razvoj Coca-Cola HBC Srbija, govoriće više o vođenju projekata i ličnim finansijama za mlade, a Bojana Bolović, ekspert za akviziciju i razvoj talenata Coca-Cola HBC Srbija, objasniće koje kvalitete poseduje idealan kandidat za posao.

Uz njihova predavanja, učesnici će moći da osvoje zanimljive i korisne nagrade ukoliko se oprobaju u specijalnom kvizu, a takođe će uživati uz jedinstveni mix našeg poznatog DJ-a.

Na ovom vebinaru, učesnici će imati priliku da nauče pregršt novih znanja u vezi sa poslovnim putem i ličnim razvojem, i to na veoma zanimljiv način i uz mogućnost postavljanja pitanja svakom predavaču. Prijavite se što pre i vidimo se!

Link za registraciju: https://bit.ly/33REg0z.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image