• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA MORE ZA MANJE OD 100 EVRA? NEMOGUĆE! Aranžmani se mogu naći po NEREALNO niskim cenama, ali uz sledeće uslove

Autor Veljko Petranović

Sezona letovanja bliži se punom jeku, ali se i dalje mogu naći aranžmani po nerealno niskim cenama. Ponude turističkih agencija uključuju i one pristupačnije od 100 evra. Sve ponude se nalaze na veb stranicama domaćih agencija. U ponudi su Turska, Bugarska, Grčka itd.

 letovanje za manje od 100 evra Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Svakako, u pitanju su aranžmani koji nude apartmanski smeštaj i sopstveni prevoz, ili autobuski. Kada planirate da zakažete aranžman, treba proveriti da li su termini popunjeni, pošto u turističkim agencijama beleže veliko interesovanje u tekućem periodu i pažljivo formiraju svoje poslednje ponude za mesec jul.

Među najpovoljnijim ponudama ističe se Parga – 8 dana autobusom za svega 64 evra. Osam dana na Lefkadi košta 68 evra, u Pefkohoriju cena kreće od 86 evra, na Stavrosu možete uživati za 89 evra, a u Haniotiju od 90. Postoje i nerealno povoljne ponude, na primer za šest dana na Kalitei možete platiti samo 22 evra, ali uz svoj prevoz.

Možda će vas zanimati

Postoji čitav niz aranžmana za letovanje ispod 100 evra – sa sve smeštajem i prevozom. Ako je u pitanju Grčka, u Paraliji 13 dana u smeštaju na 10 metara od plaže početkom jula treba izdvojiti od 75 evra po osobi. Za ostrvo Evia cena kreće od 63 evra, a čak i za uvek popularni Tasos postoji ponuda za 85 evra za 13 dana, autobusom.

Tako povoljne cene mogu se naći i za Bugarsku. U Nesebaru možete odmarati 10 dana za 93 evra u sezoni, Sunčev breg vas za 10 dana može koštati 86 evra.

Bugarska je u julu neverovatno povoljna, te 10 noćenja u julu u vili, u centru novog Nesebara košta 10.000 dinara zajedno sa autobuskim prevozom. 

Što se Crne Gore tiče, agencije uglavnom kalkulišu da ćete imati sopstveni prevoz, ali ponuda za Sutomore autobusom, za 7 noćenja, kreće od 100 evra.

Među ponudama za "poslednji minut" za jul ističu se Turska i Kušadasi, koja se može piuštiti za 85 evra za 10 noćenja, ali ponovo uz sopstveni prevoz. Što se tiče Albanije, postoji apartmanski smeštaj za manje od 100 evra, takođe bez organizovanog prevoza.

(MODNO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleksa

Bez 1500€ porodica sa dvoje male dece,10 dana,nema šanse da prodje,iz prostog razloga što za samu pripremu se potroši 500€ (garderoba, rekviziti,servis auta i gorivo),pišem vezano za Grčku i CG. Pristojni apartmani za 10 dana otprilike 400€ i još nekih 600€ da se troškari i to je to.

Da_do

@Aleksa Ti servis i pregled automobila samo pred more radiš? I samo ga tad voziš? Ovih 355 dana verovatno stoji u garaži. Al si ga lupio jedva ostade živ. Za 500 evra odem do Nemačke preko Hrvatske i vratim se sve sa gorivom i vinjetama i "servisom", i kafom na svakoj drugoj pumpi.

special image