• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od odličnih uslova za keš kredite do automatskog obnavljanja minusa

Izvor Promo

OTP paketi dobrodošlice – širok izbor pogodnosti na jednom mestu

 otp paketi dobrosošlice  Izvor: Promo

Nakon nedavno okončane integracije, nova OTP banka odlučila je da svojim klijentima otvori vrata značajno obogaćenom ponudom – novim paketima dobrodošlice. Pogodnosti čak šest novih paketa moći će da iskoriste svi koji žele da iskuse idealan spoj vrednosti, tehničke naprednosti i vrhunskog korisničkog iskustva.

Paketi predstavljaju raznovrsnu ponudu sa širokim izborom pogodnosti, a nula odsto naknade za puštanje stambenih kredita, prva tri meseca 50 odsto popusta na pakete računa, odlični uslovi za puštanje keš kredita i automatsko obnavljanje dozvoljenog minusa, samo su neki od njih.

Prestiž,Praktiki Klasik su paketi računa na koje će klijenti moći da ostvare popust od 50 odsto i koji traje tri meseca. Namenjeni su svima koji žive dinamično i žele da jednostavno upravljaju svojim finansijama. S druge strane, paketFluoomogućava studentima da samostalno upravljaju svojim novcem, a pored dinarskog tekućeg, klijentima je na raspolaganju i devizni račun u evrima, sa kojih mogu da podižu keš na bankomatima.

Zahvaljujući ponudi stambenih kredita OTP banka omogućava da se prelazi sa varijabilne na fiksnu kamatnu stopu i obrnuto tokom celog roka otplate. Na samom početku bira se kamata sa kojom se započinje otplata kredita – sa fiksnom ili varijabilnom, a na svake tri godine, banka vam nudi mogućnost ostanka ili prelaska na drugi tip kamate. Osim toga, banka je pripremila i dinarski keš kredit čija naknada za puštanje iznosi svega 0,95 odsto.

Sa 50 odsto popusta, korisnici će moći da koriste kreditnu karticuMasterata, koja omogućuje plaćanje na rate bez kamate kod partnera banke, dok posedovanjem Visa Gold olimpijske kreditne kartice svaki korisnik postaje član olimpijske porodice.

Još jedan od paketa dobrodošlice jeste brza pozajmica u vidu dozvoljenog minusa koji se, kada je jednom odobren, automatski obnavlja svake godine. Istovremeno, m-bank aplikacija OTP banke omogućava korisnicima da, bez odlaska u ekspozituru, brzo i efikasno završe svoje bankarske obaveze. Slanje novca drugoj osobi koja ne mora da ima otvoren račun ni u jednoj drugoj banci uz pomoć P2P usluge, korišćenje mCard usluge i povoljnijeg kursa za zamenu novca su samo neki od brojnih aduta ove vrste upravljanja ličnim finansijama.

Nastanak nove OTP banke nakon procesa integracije koji je trajao skoro 19 meseci, predstavlja strateški potez OTP grupe sa ciljem da formira vodeću bankarsku instituciju u Srbiju, koja će, između ostalog, predvoditi i promene u digitalizaciji i inovacijama. Upravo su inovacije ono u čemu u OTP banci pronalaze najveću inspiraciju, dok su potrebe klijenata ono što usmerava svakodnevne aktivnosti. Nova integrisana banka je prva u Srbiji po pitanju tržišnog učešća u segmentu kredita i druga najveća banka po veličini aktive sa ukupno 5,2 milijarde evra.

Pored paketa dobrodošlice, integracija je klijentima donela još mnogo novih mogućnosti. Imajući u vidu upravo odnos prema online plaćanjima i trendovima na tržištu, klijentima nove banke na raspolaganju su brojni, najsavremeniji načini upravljanja ličnim finansijama. OTP banka sada ima najveći broj bankomata u Srbiji i više od 200 ekspozitura, što znači da klijenti imaju podršku na svakom koraku i u svakom trenutku. Unapređeno je i digitalno bankarstvo, pa sada korisnici kad god požele na raspolaganju imaju online keš kredit, online kupovinu putno-zdravstvenog osiguranja, online aktivaciju trajnog naloga i direktnog zaduženja, ali i još mnogo toga.

Poseban razlog za ponos je peto izdanje projekta Generator u Srbiji koji ima za cilj da pruži podršku socijalnom preduzetništvu i onima koji brinu o ekologiji i očuvanju životne sredine. Prioritet će i u ovoj godini ostati usmerenost ka inovacijama, orijentisanost na klijente, ali i podrška društvenoj zajednici u kojoj Banka posluje.

OTP banka ostaje veran partner Olimpijskom komitetu Srbije na putu za Tokio i Olimpijske Igre kada ćemo zajedničkim snagama pružati podršku našim Olimpijcima u borbi za medalje. U želji da sportistima omoguće bolje uslove, OTP banka je omogućila da se od svake transakcije sa Visa Gold olimpijskom kreditnom karticom na teret banke odvaja deo sredstava u fond za ulaganje u sport. Olimpijska kartica ima dve funkcionalnosti, revolving i plaćanje na jednake mesečne rate bez kamate a sada sa 50% popusta na održavanje.

U OTP banci, svi su dobrodošli da odaberu najbolje za sebe. Jer kad znaš gde ideš, jasno vidiš put.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image