• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srbijagas" kupio 30 odsto "Informatike"

Kompanija "Srbijagas" je kupila 30 odsto beogradskog predzeća "Informatka", izjavio je direktor te kompanije Dušan Bajatović, naglasivši da je to investicija koja će se isplatiti u narednih 20 godina.

Kompanija "Srbijagas" je kupila 30 odsto beogradskog predzeća "Informatka", izjavio je generalni direktor te kompanije Dušan Bajatović, naglasivši da je to investicija koja će se "Srbijagasu" isplatiti u narednih 20 godina.

Bajatović je objasnio da je kupovina obavljena zato što je u "Srbijagasu" sistem upravljanja zastareo, ali i zato što su za izgradnju gasovoda "Južni tok", koji će biti građen na osnovu novih tehnologija, kompaniji potrebni informatički stričnjaci.

Bajatović je na konferenciji za novinare na Beogradskom sajmu rekao da je u završnoj fazi i preuzimanje većinskog vlasništva preduzeća "Gaspromet" sa Pala.

Govoreći o preduzećima koje je "Srbijagas" već preuzeo, on je naveo da se u pančevačkoj "Azotari" dnevno proizvede oko 900 do 1.000 tona različitih proizvoda.

Metalurško-sirćetni kombinat iz Kikinde bi trebalo da počne da radi sledeće nedelje, a četvorogodišnji program za Srpska fabriku stakla iz Paraćina biće završen u narednih 15 dana, što će omogućiti toj fabrici da bude tržišno orjentisana, zakljucio je Bajatović.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image