• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAPOSLENI U OKVIRU MEDIJSKE KUĆE ADRIA MEDIA GROUP SVESNI ZNAČAJA RECIKLAŽE Smanjujemo otpad, čuvamo resurse i pomažemo

Izvor Promo

Zaposleni koji rade u medijima u okviru sistema Adria Media Group vode računa o našoj okolini. Redovno prikupljaju i pravilno odlažu otpad.

 Zaposleni koji rade u medijima u okviru sistema Adria Media Group vode računa o našoj okolini Izvor: AMG

Zaposleni u Kuriru (dnevne novine, sajt i televizija), portalima i magazinima Mondo, Espreso, National Geographic, Lepa i srećna, Elle, Sensa, Wanted, Glossy.rs, Yumama.rs, Stvarukusa.rs, WM Content & Creative i oglasnik Sasomange, svesni su značaja prikupljanja, odnosno pravilnog odlaganja otpada. Oni redovno odlažu plastične čepove, limenke i prazne paklice duvanskih proizvoda na za to predviđena mesta, s ciljem da se iskoriste kao sirovina za nove proizvode, umesto da završe u otpadu. Prikupljenu ambalažu preuzimaju organizacije i inicijative, koje ih prosleđuju na reciklažu istovremeno pomažući ranjivim kategorijama stanovništva.

"Značaj ovih akcija je višestruk jer, pored toga što se reciklažom smanjuje zagađenje okoline, čuva energija i prirodni resursi i smanjuje količina gasova, zajedno sa organizatorima akcija pomažemo osobama iz osetljivih društvenih grupa.

Naša kompanija kroz svoje medije informiše i edukuje građane o značaju zaštite i očuvanja životne sredine, a naši zaposleni aktivno učestvuju u akcijama koje organizujemo. Zahvaljujući njima, uspeli smo da realizujemo i neke vrlo zahtevne projekte, kao što je bila sadnja više od 51,000 stabala u jednom danu, u okviru naše akcije "Zasadi drvo".
Ovo je još jedan primer da se naši zaposleni odgovorno odnose prema životnoj i radnoj sredini i dele vrednosti naše kompanije, koja se beskompromisno opredelila za održivi razvoj i zaštitu prirode.
Zahvalni smo im jer je doprinos svakog pojedinca dragocen, a na ovaj način svi zajedno učestvujemo u društveno-odgovornim akcijama," izjavila je Irena Petrović, menadžerka korporativnih komunikacija u kompaniji Adria Media Group.

Sortiranje otpada i njegova reciklaža realizuje se u saradnji sa organizacijama i inicijativama "Čep za hendikep", "Naša kuća" i "Svaka limenka se računa".
"Čep za hendikep" se bavi prikupljanjem čepova za nabavku ortopedskih pomagala za osobe sa invaliditetom.
"Naša kuća" u procesu pripreme ambalaže duvanskih proizvoda za reciklažu zapošljava mlade sa smetnjama u razvoju.
"Svaka limenka se računa" omogućava da se upotrebljena limenka zahvaljujući reciklaži ponovo nađe na polici ili da postane deo novog prozvoda, npr. bicikla ili automobila.

Ukoliko još niste, organizujte i vi prikupljanje ambalaže u svom kolektivu i uz malo truda, učinite nešto dobro za zajednicu!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image