• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELITE DA PODIGNETE KREDIT, A NE RAZUMETE "JEZIK BANKARA"? Besplatni savetnici pomogli hiljadama ljudi u Srbiji!

 Tamara Sekulović
Autor Tamara Sekulović

Besplatne savete za godinu dana na sajtu "kamatica.com" tražilo više od 10 hiljada ljudi.

 Banka Izvor: Stterstock/Pavel L Photo and Video

Uslugu "Kamatica savetnik", koja pomaže građanima da pronađu najpovoljnije ponude banaka, u prethodnih godinu dana koristilo je više od 10 hiljada posetilaca najuticajnijeg srpskog finansijskog portala. Besplatni servis pokrenut je posle niza poziva građana koji nisu razumeli ponude banaka, uslove zaduživanja i skrivene troškove, a koji su za savet tražili nezavisne stručnjake.

"Naše iskustvo iz kontakta sa ljudima pokazuje da su oni najčešće jako zabrinuti pre odlaska u banku, da često ne razumeju bankare i njihov jezik, kao i mnoge detalje u ponudama kredita i ugovorima koje potpisuju. Princip 'pomoli se i potpiši' pri uzimanju kredita postao je svakodnevica, a to ne bi smeo da bude slučaj. Želeli smo da promenimo to, da se stavimo na raspolaganje svim posetiocima portala koji smatraju da im treba savet pre odlaska u banku, kao i informacija gde je trenutno najbolja ponuda novca za zaduživanje", rekao je osnivač portala Kamatica.com Dušan Uzelac.

Možda će vas zanimati

"Kamatica savetnik" je prvi servis ovakve vrste na našem tržištu i pionirski poduhvat koji je tu pre svega da pomogne građanima. Za potrebe građana angažovani su konsultanti koji su prethodno radili u bankama i koji znaju sve procedure, rokove, prečice i prepreke koje mogu da se dogode onima koji žele da se zaduže kod banaka. Uz pomenute informacije, njihov zadatak jeste i da znaju u svakom trenutku koja banka ima najbolju ponudu i da time štede i vreme posetiocima portala.

Kamatica savetnici odgovaraju na sva pitanja o kreditima svakog radnog dana od 9 do 17 sati. Sa njima se stupa u kontakt preko portala kamatica.com ulaskom u odeljak "kreditni savetnik" gde se popuni vrlo kratak online formular, na osnovu koga vas potom konsultanti kontaktiraju i rešavaju problem.

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image