• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAZBIJAMO NAJVEĆE ZABLUDE O KREDITIMA: Korak po korak do keša brzo i lako!

Razmišljate o kreditu, ali sa svih strana slušate o tome da je proces komplikovan, da ćete satima stajati u redu i da ćete ga otplaćivati čitavu večnost? Ovo su neke od najčešćih zabluda o uzimanju kredita!

 Razbijamo najveće zablude o kreditima  Izvor: Promo

Želite da uzmete keš kredit, ali brinete da je to komplikovano, dugo traje i ništa vam neće biti jasno? Već ste čitali po Internetu i dodatno se zbunili, niste sigurni za koju banku da se odlučite? Objasnićemo vam kako da dobijete novac koji vam je potreban lako i brzo.
Pripremite mobilni telefon ili lap top da biste otišli na sajt banke to je sve što vam treba da biste u Addiko banci aplicirali za keš kredit! I ne verujte u ove zablude o uzimanju kredita!

Morate da idete u banku da biste aplicirali za kredit

Banka se nalazi u vašem domu! Nije neophodno da lično odete u banku da biste podneli zahtev za kredit! 21. vek je, to možete učiniti preko pristupom web stranici banke putem mobilnog telefona ili kompjutera gde se proces podnošenja zahteva i odobrenja, uz jedan odlazak u ekspozituru, realizuje brzo i efikasno. Pored toga, za sve one koji žele da ceo proces obave bez posete ekspozituri, Addiko banka je omogućila da brzo i efikasno pristupe svim bankarskim uslugama preko aplikacije koja je vrlo visoko ocenjena od strane korisnika.

Prilikom apliciranja za kredit, sve je brzo, jednostavno i transparentno a nema potrebe da kročite u banku, što je svakako važno usred pandemije kada je držanje fizičke distance jedan od načina da se zaštitimo.

Kredit se uzima samo za rešavanje ,,velikog’’ problema

Naprotiv, keš kredit možete uzeti za bilo šta što vam je trenutno potrebno ili ga želite. Čak i za ostvarenje vašeg sna - podaci Addiko banke pokazuju da korisnici starosti preko 50 godina vrlo često keš kredit uzimaju baš da bi ostvarili neku neostvarenu želju iz mladosti. Sa druge strane mlađi klijenti, prevashodno oni do 30 godina, apliciraju za keš kredit zbog kupovine automobila, opremanja stana, plaćanja školarine, kupovine računara ili odlaska na odmor iz snova!

Treća grupa, između 31 i 50 godina, keš kredit koristi za renoviranje ili opremanje stana, organizovanje proslave, venčanja, putovanja, kupovinu boljeg automobila...

Proces je komplikovan i dug

Ovo je možda i najveća zabluda - u Addiko banci, apliciranje preko web-a traje samo tri minuta i obuhvata svega par koraka. Takođe, ova banka je jedna od retkih u kojoj je moguće podneti zahtev za kredit preko mobilne aplikacije, čak iako niste njen klijent. Ta procedura je takođe pojednostavljena i efikasna,.

Ceo proces apliciranja za kredit je optimizovan tako da je lak za razumevanje svima koji nisu eksperti kada su finansije u pitanju. Jednostavni kalkulator omogućava vam da odaberete broj rata I ukupan iznos kredita I odmah vidite mesečnu ratu koju biste plaćali. Odgovor na zahtev dobijate u najkraćem mogućem roku, potpuno besplatno. Ne treba vam posebno predznanje iz oblasti bankarstva, jer je sve vrlo transparentno, a ukoliko imate ikakvo pitanje, kontakt služba vam je na raspolaganju i odgovor na pitanje dobićete brže nego u drugim bankama. Čak i vikendom!

Svejedno je gde uzimate kredit

Naravno da nije, u moru ponuda za keš kredite, birajte najbolje - lak i siguran proces u nekoliko koraka, bez potrebe da za apliciranje odlazite u ekspozituru! Addiko banka je među liderima digitalizacije bankarskih procesa, i puna paleta usluga vam je dostupna putem mobilne aplikacije. Budite sigurni da je proces apliciranja za kredit brz, lak, transparentan i bezbedan i dostupan 24/7.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Bolje uzmite Bitcoin...

special image