• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aneks ugovora sa Fijatom krajem godine

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović izjavio da će u decembru biti potpisan aneks ugovora Vlade Srbije i Fijata kada će biti objavljen i biznis plan italijanskog proizvođača automobila.

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović ponovio je danas da će u decembru biti potpisan aneks ugovora Vlade Srbije i Fijata kada će biti objavljen i biznis plan italijanskog proizvođača automobila.

Stevanović je Tanjugu rekao da je biznis plan veoma važan jer će njime biti definisan početak proizvodnje novog modela automobila koji će Fijat proizvoditi u pogonima kragujevačke "Zastave", pored toga što predviđa dinamiku, rekonstruisanje, revitalizaciju i ulaganja u fabriku.

Gradonačelnik je proizvodnju novog modela najavio za 2011. godinu do kada bi trebalo da bude završen autoput od Kragujevca do Lapova.

Vlada Srbije bi, prema njegovim rečima, narednog meseca trebalo da raspiše tender za izgradnju južne obilaznice koja je deo infrastrukturnih uslova definisanih strateškim sporazumom Fijata i države Srbije, potpisanog u oktobru prošle godine.

On je rekao da očekuje da će kineske kompanije graditi južnu obilaznicu oko Kragujevca, ali je dodao da će detalji oko toga biti poznati u decembru.

Izgradnja južne obilaznice bi trebalo da bude "prioritet broj jedan" za Vladu Srbije, ocenio je Stevanović i najavio da je za narednu godinu planirana izrada projektne dokumentacije i započinjanje izgradnje severne obilaznice oko Kragujevca.

(Tanjug)



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image