• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jat:Putnicima besplatno zdravstveno osiguranje

Aviokompanija "Jat ervejz" saopštila je danas da je raspisala konkurs za javnu nabavku usluga zdravstvenog osiguranja, koje će taj avioprevoznik besplatno obezbeđivati za svoje putnike koji budu leteli u zemlje EU

Aviokompanija "Jat ervejz" saopštila je danas da je raspisala konkurs za javnu nabavku usluga zdravstvenog osiguranja, koje će taj avioprevoznik besplatno obezbeđivati za svoje putnike koji budu leteli u zemlje Evropske unije.

Novu uslugu nacionalnog avioprevoznika pružaće osiguravajuća kompanija koja bude ponudila najbolje uslove na konkursu za javnu nabavku, a ponude je moguće dostaviti do 4. januara 2010, navedeno je u saopštenju.

"Jat" će putnicima koji putuju u zemlje EU obezbeđivati besplatno zdravstveno osiguranje tokom trajanja puta, odnosno tokom boravka na željenom odredištu.

Građani Srbije, čije zdravstvene knjižice ne važe u EU i koji su ranije bili prinuđeni da uplaćuju osiguranje da bi dobili vizu, uz kupljenu povratnu kartu "Jata" biće osigurani i u hitnim slučajevima biće im ukazana lekarska pomoć, navodi se u saopštenju.

"Na ovaj način, želimo da pokažemo da naša briga o putniku nije ograničena samo na vreme koje provodi u avionu“, rekao je generalni direktor "Jata" Srđan Radovanović i dodao da će nacionalni avioprevoznik i u narednom periodu nastaviti da uvodi nove usluge u interesu putnika.

"Jat" je od 1. decembra svojim putnicima koji iz Beograda lete u zemlje šengenskog sporazuma između 19. decembra i 12. januara ponudio karte već od 19 evra po pravcu, bez uračunatih taksi i doplata.
Ponuđen je veliki broj mesta za ukupno 19 evropskih destinacija, tako da se, uz dodatak svih taksi i doplata, na primer, do Pariza može otputovati za 102 evra, a do Rima za svega 95 evra, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image