• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasprava o izveštaju revizora tek od marta

Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da inicijativa opozicije da parlament raspravlja o izveštaju Državne revizorske institucije može da dođe na dnevni red tek od 1. marta, jer taj predlog nije podnet po hitnom postupku

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da inicijativa opozicije da parlament raspravlja o izveštaju Državne revizorske institucije može da dođe na dnevni red tek od 1. marta, jer taj predlog nije podnet po hitnom postupku.

"Nažalost, oni to nisu uradili po hitnom postpuku da bih to stavila odmah na dnevni red sednice na čijem dnevnom redu je Predlog budžeta za 2010. godinu", rekla je Đukić-Dejanović novinarima u parlamentu.

Ona je objasnila da taj predlog opozicije "mora najmanje 15 dana da "stoji'", a da onda parlament ulazi u period vanrednog zasedanja kada to ne može po Poslovniku da dođe na dnevni red.

"Tek može da dođe od 1. marta kada ću taj predlog staviti na dnevni red. Samo da su napisali 'po hitnom postupku', ja bih već morala to da stavim na dnevni red", rekla je Đukić-Dejanović.

Sve opozicione poslaničke grupe, osim Srpske napredne stranke, formalno su danas zatražile da Skupština Srbije pre rasprave o budžetu razmotri izveštaj Državne revizorske institucije o kontroli trošenja budžetskih sredstava u 2008. godini.

Tu inicijativu podnelo je 98 poslanika Srpske radikalne stranke, Demokratske stranke Srbije, Nove Srbije i Liberalno demokratske partije.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image