• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istraživanje: "Telekom" najbolja kompanija

Prema mišljenju građana, u istraživanju koje su sproveli "Medijum Galup“ i "Blic“, najbolja kompanija u 2009. godini je "Telekom Srbija”

Želeći da kraj godine obeleži izborom najboljih i najuspešnijih, a da izbor bude zasnovan na sudu javnosti, agencija “Medijum Galup” je u saradnji sa dnevnim listom “Blic” obavila opsežno ispitivanje javnog mnjenja Srbije.

Među nagrađenim kompanijama našle su se “Elektorprivreda Srbije“, "Koka - kola“ i “Bambi“, a “Telekom Srbije“, osim nagrade za najbolju kompaniju, dobio nagradu i u kategoriji društvena odgovornost.

Priznanja najboljima sinoć su uručena na svečanosti u hotelu “Balkan“.

Svečanu dodelu nagrada otvorio je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista “Blic“ Veselin Simonović, a prisutnima se potom obratio Srbobran Branković, direktor agencije “Medijum Galup“.

“Od ispitanika smo tražili da od 100 ponuđenih firmi odaberu najbolju. Cilj istraživanja bio je da se odaberu kompanije koje po najvažnijim kriterijumima vode najviše računa o opštem dobru“, rekao je Branković.

Prilikom uručenja nagrade generelni direktor “Telekoma Srbija“ Branko Radujko je izjavio:"Kako je rekao naš prvi demokratski premijer Zoran Đinđić, Srbija će biti bolje kada u njoj bude poslovalo oko deset svetskih kompanija i zato mi je drago što se to i ostvaruje. Zadovoljstvo mi je i ponosan sam što "Telekom“ tokom protekle godine nije morao da ugasi nijedno radno mesto i uspeli smo da vratimo dugove koji nisu bili mali.“

Kompanija “Telekom Srbija“ je dobitnik još dva priznanja.

Udruženje Ekonomskih Propagandista Srbije je 22. decembra, dodelilo "Telekomu“ specijalno priznanje za kontinuirano ulaganje i unapređenje tržišnih komunikacija i razvoj i jačanje svojih brendova kako u Srbiji tako i u regionu“.

Osim ovog priznanja, Međunarodni žiri JISA – Diskobolos 2009. godine, dodelio je ovoj kompaniji posebno priznanje za akciju edukacij@, u kojoj je više od 98 odsto škola u Srbiji dobilo internet priključak.
U okviru akcije edukacij@, Telekom Srbija je do sada poklonio 132 računara za 27 škola sa područja čitave Srbije (Gornjeg Milanovca, Bora, Sombora, Užica, Bečeja, Niša, Batajnice, Petrovca na Mlavi, Beograda), a 33 donatora je opremilo još 98 škola sa 651 računarom.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image