• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBJAVLJENE SU NOVE CENE GORIVA: Benzin i dizel plaćaćemo jeftinije, poznato i za koliko!

Autor Nikola Todorović

Objavljene su nove cene goriva na pumpama koje je propisala država, i koje važe od 15 sati u petak 08.04.2022. godine

 Nove cene goriva 8 april Izvor: Kurir/Zorana Jetvić

Na sajtu Ministarstva objavljeno je da će nove cene biti u upotrebi na pumpama od 15 sati. Kada je u pitanju gorivo na pumpama doći de do pojeftinjenja u odnosu na prošlu nedelju. Tako da litar evrodizela sada košta 196,40 dinara, a BMB premijum 95 174,20 dinara.Prošle nedelje zabeleženo je poskupljenje, pošto je litar evrodizela koštao 197 dinara, a BMB 95 premijum imao je cenu od 175 dinara za litar.

Benzinske pumpe, kako je predviđeno uredbom, dužne su da maloprodajne cene goriva evro dizel i evro premijum BMB 95 nezavisno od toga da li su poskupele i li pojeftinile, i koje ne smeju da budu više od najviših maloprodajnih cena utvrđenih od strane Ministarstva trgovine, primene odmah po objavljivanju na zvaničnoj internet stranici Ministarstva trgovine. Vlada Srbije je na sednici izmenila Uredbu, čime je omogućeno i da se isporuka osim utakanjem u pogonske rezervoare prevoznih sredstava, može vršiti i utakanjem u posude za transport derivata nafte u maksimalnoj količini do 60 litara.

Vlada Srbije je na sednici sedmog aprila usvojila novu Uredbu o ograničenju visine cena naftnih derivata. Ona će važiti do 30. aprila, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 33

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kimi

Hahahahaha, znači na 50 litara ušteda 30 dindži...sunceti pa nema ni za čupa čups.

Dusan Vs

A barel sirove nafte pojeftinio na svetskom trzistu za 10 dolara i sada je 95dolara Zapitajte se kako vas zatvaraju,ogranicavaju kretnju...

ma da

@Dusan Vs Ko bre ogranicava kretnju ? imas bus,biciklu,voz sta je problem.Evo ja sada idem da kupim pivo elektricnim trotinetom,zasto kolima da idem bezveze 5 k, mislim koja glupost.Vozi auto kada moras ne luksuziraj se bezveze i bice vise novca u dzepu.

special image