• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POČINJE PRIJAVA ZA NOVIH 100€ OD DRŽAVE: Evo ko sve može da dobije novac, i šta je potrebno da se uradi!

Autor Nikola Todorović

Prijava za jednokratnu novčanu pomoć mladima u iznosu od 100 evra počinje sutra.

 Prijava za 100 evra za mlade Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć
Mladi od 16 do 29 godina, moći će da se prijave za 100 evra pomoći države na portalu Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs do 31. maja. Oni koji su se već prijavili ne treba da se ponovo prijavljuju, njima će automatski biti uplaćen novac, ali se otvara proces prijave za one koji su u međuvremenu napunili 16 godina, ili su na neki drugi način stekli to pravo, odnosno ukoliko su prošlog puta imali pravo ali nisu želeli da ga iskoriste.
Isplata će se vršiti u prva tri dana juna. U prvom krugu isplate 100 evra dobilo 1.059.425 mladih, a sada nastavljamo da pomažemo naše gradjane i da ispunjavamo obećanja, saopštio je ministar finansija Siniša Mali danas na svom zvaničnom Instagram profilu.

Kako izgleda prijava?

Ministarstvo finasija Republike Srbije saopštilo je da je u prijavi potrebno da se navede broj lične karte, JMBG i izbor računa u banci u kojoj želite da primite 100 evra. Ukoliko lice nema račun u banci, bira samo naziv banke, a u njegovo ime će ministarstvo otvoriti račun u toj banci, i on će sa svojim ličnim dokumentom biti u mogućnosti da taj novac podigne.

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

QQ

Rusofili...ovako cete da nastavite I da zivite od sad... milostinjom...spremite se

Аранђел

@QQ Јесте милостиња, само је питање: чија? У земљи у којој стопу раста пензија и цену струје одређује ММФ, ти говориш о милостињи условљену русофилијом. Инфлација у целом свету, а курс домаће валуте стабилнији него икад. Како то да Руси или Турци немају такве финансијске експерте? Преовлађујући економски модел развоја (код нас познатији као директне стране инвестиције), свакако није настао на Истоку. Упослити толико људи за релативно кратко време, претити или условљавати високу политику једне земље наставком улагања или одласком постојећих иностраних улагача, рецимо, у неку од околних земаља, док се истовремено говори да долазе само због јефтине радне снаге или положаја, није тренутна политика Истока. Имали смо под Милошевићем пет и десет пута јефтинију радну снагу, па није било директних страних инвестиција. Док се смејете онима који гледају Пинк и Хепи, истовремено падате на истоветне лажи.

special image