• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Netačni navodi o proceni vrednosti Telekoma

Apsolutno su neistinite tvrdnje da postoji procena vrednosti akcionarskog društva Telekom Srbija i da ju je sprovela bilo kakva konsultantska kuća na osnovu podataka o poslovanju iz 2009. godine, kako su preneli pojedini mediji.

Najodlučnije demantujemo i tvrdnje pojedinih medija su predstavnici Dojče Telekoma ili drugih potencijalnih investitora prisutni u Telekomu Srbija, s obzirom da bi bilo suprotno zakonu da se bilo kome dozvoli pristup kompanijskim aktima i dokumentaciji, bez adekvatne odluke akcionara - PTT-a Srbija, odnosno države Srbije i grčke kompanije OTE.

S obzirom da se radi o neistinitim informacijama koje mogu naneti ozbiljnu štetu našoj kompaniji i njenim akcionarima, prema odredbama Zakona o privrednim društvima i Zakona o tržištu hartija od vrednosti, još jednom upozoravamo na zakonsku obavezu i odgovornost za objavljene informacije

Pozivamo medije da, u skladu sa dosadašnjom dobrom saradnjom, sve informacije koje se tiču Telekoma Srbija a.d, provere u samoj kompaniji, umesto da objavljuju netačne informacije iz nekompetentnih izvora.

(Telekom Srbija)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image