• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oročite sredstva već DANAS, jer – štedi se da bi se imalo!

Izvor Promo

Nama kao narodu, štednja nije nepoznata, ali često nije tako lak zadatak, posebno kada dođu „izazovna” vremena koja od nas zahtevaju strateško planiranje troškova i pažljiv odabir namirnica, po specijalnim cenama.

 Štednja 2.jpg Izvor: Promo

Međutim, bilo bi mudro da, uz svakodnevne uštede, određeni iznos ipak sklonimo sa strane tako što ćemo ga oročiti u banci.

Osim već poznatih pozitivnih strana ovakve štednje, važno je napomenuti i psihološki značaj koji ona ima na nas. Naime, izdvojena sredstva koja nam nisu baš nadohvat ruke, izazivaju u nama osećaj sigurnosti, da smo obezbeđeni. Ne moramo da budemo u strahu svaki put kad nam neki novi scenario padne napamet, kao kad se zapitamo – a šta ću ako mi se pokvari auto? Gde da nađem novac ako materijal za grejanje poskupi? Možda me računar neće poslužiti još dugo?

Da se ne bismo više osećali nesigurno kada pomislimo na neki od ovih događaja, Eurobank Direktna vraća štednju u centar pažnje. Više informacija o programu štednje i opcijama možete pronaći na linku banke.

Bez obzira na to da li nam više odgovara štednja u dinarima ili evrima, na tri meseca ili godinu dana, svako može da nađe opciju po svojoj meri.

Informacije u vezi sa paketima štednje, kao i ostalim proizvodima ili uslugama Eurobank Direktne, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na internet prezentaciji Banke www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44. Proverite zašto je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image