• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"IMAM PARA, ALI TAKO VOLIM!": Paradajz turiste iz Srbije u Grčkoj baš briga šta će reći narod - objasnili zašto to rade

Autor Nikola Todorović

Turistkinja iz Srbije koja letuje u Grčkoj objasnila je zašto voli "paradajz turizam".

 Paradajz turisti u Grčkoj Izvor: Shutterstock/YouTube/screenshot

Žena iz Srbije koja je sa porodicom otišla na letovanje u Grćku susrela se sa komentarima koji osuđuju to što na plaži pravi sendviče i jede ih sa decom, leži na peškirima, a ne ležaljkama, umesto da ode u restoran, plati ležaljku i suncobran. Na to im je on oštro odgovorila.

"Da sam čekala da imam para da letujem u Ricu nigde ne bih otišla. Da sam čekala da imam dovoljno para da jedem u restoranu tokom celog odmora, nigde nikada ne bih otišla. Da nisam gledala kako da uštedim nigde nikada ne bih otišla. Da ne pravim kompromise i ne odvajam prioritete nigde nikada ne bih otišla", napisala je ona. 

Možda će vas zanimati

Ona je potom objasnila na koji način sa porodicom bira destinaciju, i kako se ponašaju na moru da bi izbegli veće troškove. 

"I sada kada ne moramo mi spremamo jednostavne obroke na putovanjima. Nosimo sendviče u obilaske. Nosimo hranu na letove. Mesecima pratimo cene karata kako bismo prošli što jeftinije. Uključimo mašinu za veš ako je imamo u smeštaju. Idemo u supermarket. Idemo na pijacu. Vozimo se gradskim prevozom. Jedemo na ulici. Jedemo na klupi ispred prodavnice. Ne plaćamo ležaljke i suncobrane ako imamo peškir i palmu. I to nas ne čini nesrećnima - naprotiv, uživamo u svakom trenutku jer nas baš briga kako nas gleda neki Pera sa Instaća koji nikada neće nigde otići jer mu trebaju specijalni uslovi koje relano ne može da priušti", poručila je žena u postu na grupi "Live from Greece".

(MONDO)

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Fica Beograd

Mnogo **njate svi da znate, svi bre glumite neka ludila okrenite se normalnom i realnom zivotu i budite normalni za promenu!

Jasam

Koja drama, secam se kada sam bila dete, svaki dan je neko od roditelja na plazu donosio nama deci za uzinu hleba, masti, aleve paprike i belog luka. Svi smo bili srecni.

Vlada

Imam malu decu koja su "kilava" na hrani. Narocito ujutru. Jednom sam se zaznuo i uplatio neki all incslusive paket u Turskoj i nikad vise. Deca ne jedu "na sat" nego kad su gladna. Tako da od tada, Grcka, plaza, sendvic, kroasan, kifla iz pekare ili sta god. I bas me briga sta ce mi ko reci. Brza hrana ili sta god, tih destak dana im nista nece biti.

special image