• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 STANA, PLAC OD 26 ARI I KUĆA OD 176 KVADRATA ZA 75.000 EVRA? Mreže izgorele zbog oglasa za nekretninu u Beogradu!

Autor Aleksandar Blagić

Jedan oglas za kuću koja ima tri zasebna stana na placu od 26 ari od čak 176 kvadrata po ceni od 75.000 evra je podigla pravu buru na društvenim mrežama!

 Oglas za kuću u Barajevu Izvor: Halo Oglasi/screenshot

Jedan oglas za kuću na jednog beogradskoj opštini podigao je pravu buru na društvenim mrežama. Radi se o kući u opštini Barajevo koja ima 176 kvadrata i u sebi ima tri zasebna stana. Takođe, nalazi se na placu od 26 ari, ima i lokal a cena je neverovatno niska za tako unosnu ponudu - "samo" 75.000 evra za takvu nekretninu. Prema računici, oko 230 evra po kvadratu se prodaje ova kuća.

Korisnici društvenih mreža su u šoku aludirajući na prevaru zbog niske cene. Prodavac ove kuće je svoju nekretninu opisao na sledeći način:

"Uknjiženo, kuća je odlično pozicionirana. Nalazi se nadomak glavne ulice u Vraniću (opština Barajevo), a u neposrednoj blizini je stanica prevoza sa mnoštvom linija koje čine odličnu povezanost sa gradskim jezgrom. Tu je veliki market na samoj stanici, a u blizini se nalaze svi bitni infrastrukturni objekti. Dom zdravlja za koji su vezani svi žitelji okolnih naselja, osnovna škola od prvog do osmog razreda, vrtić, pošta, trafike, prodavnice mešovite robe. Sve što je potrebno jednom naselju za osnovne potrebe, bez nepotrebnog odlaska do Beograda za svaku sitnicu. Ibarska magistrala je na nekoliko stanica, gde se nalazi još dosta ozbiljnih trgovinskih radnji za snadbevanje, stovarišta... Od kuce do grada ima 17km. Vranić je centralno naselje za sve osnovne potrebe naselja u bližok okolini. Kuca je građena 80-tih godina, jako je komforna i pruža mogućnost stanovanja za 3 porodice ili generacije, u 3 zasebna stana. Osim toga pruža veliki benefit da u okviru mesta stanovanja budući vlasnici mogu obavljati neku poslovnu delatnost, jer se na placu nalazi veliki poslovni objekat od skoro 180m2 gde se može organizovati i proizvodnja materijalnih dobara, osim tog objekata postoje i pomoćni objekti za različite namene", stoji u oglasu ove kuće.

Oglas za kuću u Barajevu
Izvor: Halo Oglasi/screenshot

Stan u prizemlju

U prizemlju kuće se nalazi veliki dvosoban stan. Sve prostorije su velike kvadrature. Takođe postoji jedna zasebna prostorija za mešoviti kotao na čvrsta goriva i lož ulje za sistem etažnog grejanja na 2 nivoa. Postoje i spoljne i unutrašnje stepenice koje vode ka sledećem stanu na prvom spratu. Tako da tu mogu živeti 3 zasebne porodice. Odlična je varijanta - prizemlje stariji roditelji, sprat porodica sa decom, a potkrovlje za decu koja žele da se izdvoje. Potkorvlje nije uređeno. Potrebni su unutrašnji radovi: parket, sanitarije, krečenje, keramika. To je jedan dobar dvosoban stan sa kosinama, s predivnom lođom odakle se pruža odličan pogled na okolinu.

Stan na prvom spratu

Na prvom spratu je veliki trosoban stan sa 2 mokra čvora, zasebnom kuhinjom sa prirodnom ventilacijom, velikom trpezarijom, ogromnim dnevnim boravkom s kaminom koji daje poseban ugođaj, terasom koja ide u G. Sa prvog sprata idu stepenice ka stanu u potkrovlju, koje se može s lakoćom izdvojiti od celine stana na prvom spratu. Kuća je odmah useljiva i zbog duzeg neživljenja potrebno je renoviranje. Lokal izlazi na ulicu, ima dovoljno mesta za utovar i istovar kamiona, dodatni benefit je veliki plac gde se može dograditi još neki objekat po potrebi, a isto tako se može organizovati uspešna poljoprivredna prizvodnja. Postoji i prostor koji se može iskorisititi za garažu ili lokal, detaljno je opisao prodavac.

Oglas za kuću u Barajevu
Izvor: Halo Oglasi/screenshot

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Serbia forever

Nije ova kuća 17km do Beograda, nego do table, na kojoj piše Beograd, a koja se nalazi posle Rušnja u pravcu petlje Orlovača! Od te table ima 14 km do Terazija i cena je realna za kuću, koja je za adaptaciju....

Realan clan propalog drustva 💯

Cuj u Beogradu , pa otkada je Barajevo u Beogradu 😂😂😂

LL

Mozda je ukleta.

special image