• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVDE SU NAJJEFTINIJI STANOVI U BEOGRADU! Morate odmah da reagujete, nestaju dok si "rekao keks"

Autor Sara Gajić

Potražnja za stanovima raste iz dana u dan, a u ovim opštinama su najjeftiniji.

 Najjeftiniji stanovi u Beogradu Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Pomama za stanovima u Beogradu je stvorila situaciju da se svaki stan koji je za izdavanje ugrabi rekordnom brzinom. Pronaći stan koji će biti pristojan i da bude i pristupačan sada je skoro nemoguće. Pojam jeftinog stana takođe je u poslednje vreme relativizovan, pa ono što je nedavno značilo 150 evra, sada je 300.

Zato se čak i u onim delovima grada u kojima je do sada cena bila niska, u mali broj optina se stanovi izdaju po ceni manjoj od 250 evra.Tako smo gledajući aktuelnu ponudu oglasastanove koji se izdaju za ispod 250 evra mesečno pronašli na Mirjevu, u Rušnju, Altini, Malom mokrom lugu.

Periferija najjeftinija

Jeftinije varijante stanova, su rezervisane uglavnom za periferiju grada. Na oglasima najjeftiniji naslovi za izdavanje se odnose na naselja Medaković 2, Mali mokri lug, Mirijevo, Višnjica, Višnjička Banja, Čukarica, Altina.

Na oglasima se može naći stan od 30 metara kvadratnih na Miljakovcu 2 se izdaje za 300 evra mesečno. Jednosoban stan na Mirijevu košta nešto manje 250 evra. Isto toliko vredi iznajmljivanje stana na Ceraku. Mogu se naći i stanove za 200 do 250 evra, ali ispod te cene gotovo da nema oglasa. Po toj ceni smo našli da se izdaju stanovi u Malom mokrom lugu, Rušnju ili Vidikovačkoj padini.

Za 140 evra se nudi i garsonjera na Altini od trideset kvadrata. Da biste pronašli neki oglas ispod te cene, morate dugo da češljate stranice, ali je ipak moguće naći male garsonjere u nekim delovima Mirijeva, Kaluđerice ili Banjice.

Okolina Beograda nešto povoljnija

Dvosoban namešten stan u centru Pančeva od 60 m2 se može naći po ceni od 250 evra.U Obrenovcu se trosoban stan može iznajmiti za 250 evra, slična situacija je u Mladenovcu. U Lazarevcu se, na primer, stan u dvorišnoj kući u centru može iznajmiti za 150 evra, kako glasi jedan oglas.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lord Voldemort

Svi ovi što sada prodaju i izdaju stanove Rusima iznad tržišne vrednosti su oni koji su te stanove kupili tako što su prodavali imanja Albancima iznad tržišne vrednosti.. Za par godina će se pevati "ko da mi otme iz moje duše Beograd" i "Beograd je srce Srbije", a Srba će biti najmanje tu.

bbb

Hahaha, ima ovde tekst o tome kako su drva pojeftinila i do tri puta. Tako ce biti i sa cenom stanova u Beogradu i Srbiji. U Švedskoj su cene stanova pale duplo. Naravno da cene nece pasti tri puta kao drva ali pasce do 50% što je isto kao i drva što su sada tri puta jeftinija. To nije ništa novo jer cene stanova su bile isto naduvane i 2008 i ko je tada kupio grdno se prešao. Posle samo dve godine cene su bile debelo opale.Secam se jer sam stan kupio 2007 pa ga prodao 2013 i kupio drugi.

Ekspert

Kako samo tate, mame, tetke, stricevi, babe i dede utucavaju zivotne ustedjevine u nekvalitetne a paprene nekretnine. Za 5-10 godina kad ovi sto su preplatili te nekretnine budu poumirali, njihovi naslednici ce sve te viskove kvadrata da prodaju u pola cene. Samo treba cekati. Sto bi rekli mudri Jevreji: Nekretninu kupuj samo od onoga koji je nasledio, nikako od onog koji je zaradio.

special image