• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE NAJSKUPLJI STAN U SRBIJI, KVADRAT 11.000€: Rekord na tržištu, vlasnik luksuza će imati i jednu čuvenu pogodnost

Autor Ivana Lazić

Najskuplji stan na tržištu nekretnina prodaje se za neverovatnih 1, 6 miliona evra.

 Najskuplji stan u Beogradu na vodi Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Najskuplji stan u Srbiji prodaje se za neverovatnih 1,6 miliona evra i nalazi se u Beograd na vodi. Kvadratni metar ovog stana košta čak 11.000 evra, što je apsolutni rekord za srpsko tržište nekretnina. U pitanju je dupleks koji se nalazi u Kuli "Beograd" između 14. i 15. sprata i ima ukupno 150,4 kvadrata.

Luksuzan stan ima tri spavaće sobe, jednu na prvom, a dve na drugom spratu, prostrani dnevni boravak, kuhinju, trpezariju i čak tri kupatila, pa će budući vlasnici uživati u potpunom komforu. Mediji su prenosili da je nedavno jedan naš gastarbajter iz Beča kupio ceo 39. sprat u Kuli "Beograd" i platio ga nešto manje od 15 miliona evra, odnosno oko 10.000 evra po kvadratnom metru. Cena po kojoj se prodaje ovaj dupleks, međutim, još je viša i predstavlja rekord na srpskom tržištu nekretnina.

"Beograd na vodi" je prva kompanija koja je na srpsko tržište donela koncept brendiranih luksuznih stanova, a reč je o nekretnini koja podrazumeva sve prednosti hotelskog lanca "Sent Ridžis", koji je u sastavu Kule. Vlasnicima stanova na raspolaganju su sve usluge hotela poput bazena, spa-centra i sportskih sadržaja, a moći će da koriste i čuvenog "Sent Ridžis" batlera - naveli su ranije u preduzeću "Beograd na vodi".

Vlasnik luksuznog dupleksa će u bilo koje doba dana ili noći moći od batlera da traži da mu ispegla odeću, spakuje ga za put ili ga raspakuje, pošalje po četkicu za zube ili zatraži bilo šta drugo.

Stručnjak za nekretnine Nedeljko Malinović kaže da će Kula "Beograd" svakako biti jedan od simbola srpske prestonice:

"Naravno da će ovo biti jedan od simbola Beograda i nema sumnje da će biti stvar prestiža kupiti stan u ovom luksuznom zdanju. Sa ovim nekretninama teško da može da bude greške. Na dobroj je lokaciji, pruža se odličan pogled, blizu je šetalište. Ipak, ovo su veliki stanovi i na posebnim lokacijama, ovo je izuzetak da neki stan košta toliko. Sa druge strane, očigledno da ima ljudi koji mogu to da plate, a sada svi koji imaju neki novac ulažu u nekretnine", kaže sagovornik.

Zanimljivo je i što je " Kula "Beograd" prva građevina u Srbiji koja neće imati 13. sprat. Umesto njega, predviđen je dupli nivo, gde će biti prostorije za tehničko održavanje.

(MONDO/Informer)

Pročitajte i ovo:

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Dok je ovaca bice i vune!

Dusan

Смрад канализације је непроцењив.

rrr

@Dusan Hehhee, 1988 kada sam došao u Bg živeo sam u centru grada i to je tada imalo nekog smisla jer nisu bile velike gužve. Jutros prolazim Slavijom a ono štipa za nos od smrada iz kanalizacije. da li što je kiša padala ovih dana ili šta vec.Leti u centru opet dolazi neki smrad.

special image