• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBI SVE VIŠE PUTUJU U OVAJ PRELEPI GRAD! Evo koliko košta putovanje u januaru i februaru i šta je sve uključeno u CENU

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Valensija je popularna destinacija za putovanje, a Srbi već uplaćuju aranžmane. Ovo su cene ako želite da putujete u januaru ili februaru!

 Valensija putovanje januar i februar 2023 Izvor: YouTube/Tourist channel

Valensija u Španiji je uvek popularna destinacija za putovanje, a mnogi Srbi već planiraju da u ovom prelepom gradu provedu par dana u januaru i februaru 2023. godine. Istražili smo opcije za putovanje u Valensiju avionom u narednom periodu, ovo su ponuda i cene!

U prvoj varijanti, polasci na putovanje u Valensiju su 12. i 19. januara, a cene paket aranžmana kreću se od 529 evra po osobi, uz popust za treću osobu koja putuje za 519 evra. Dete do dve godine može u Valensiju po ovom aranžmanu za 59 evra, a starija deca plaćaju skoro punu cenu.

Cena ovakvog putovanja u Valensiju obuhvata povratni avioprevoz, aerodromske takse, smeštaj od četiri noćenja sa doručkom, transfer i lokalnog vodiča, dok u cenu nisu uračunati putno osiguranje, gradska komunalna taksa i fakultativni izleti ili ulaznice za muzeje i druge atrakcije. Putovanje traje tri dana.

Izvor: YouTube/Tourist channel

Putovanje u Valensiju za Dan državnosti, dvodnevni praznik u Srbiji, podrazumeva četiri noćenja i putovanje avionom. Polazi se 12. februara 2023. godine, a povratak je 16. februara. Imate tri dana za panoramsko razgledanje grada, obilazak gradova Benidorm i Alikante, kao i istorijsku turu kroz Valensiju koja obuhvata razgledanje Katedrale, Tribunala de las Aguas, Bazilike, rimskih iskopina i tržnica... U ovom aranžmanu cena kreće od 599 evra po osobi.

Valensija je jedan od najstarijih gradova u Španiji, osnovali su ga Rimljani u drugom veku pre nove ere, a u 14. veku tokom vladavine Aragona doživeo je pravi procvat. Prijatna klima, veličansveni spoj moderne i tradicionalne arhitekture, široka ponuda atrakcija i kulturnih znamenitosti, kao i bogat noćni život, čine Valensiju sjajnom destinacijom za putovanje u 2023. godini.

Izvor: YouTube/Tourist channel

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Odoh ja na odmor u

a be bate be,gi gu ga Leskovac ,a be be

Hxbdh

Idite wizzairom iz Temisvara, daleko jeftinije a parkirate auto kod aerodroma na privatnom parkingu 20e za 5 dana kada sam ja isao . Preporuka za Valensiju, savrsenstvo od grada.

N

Prelep grad , imaš utisak da živiš u klasičan grad , a na kraju grada more.

special image