• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIŽE JOŠ JEDNO POSKUPLJENJE! Nove cene prevoza - Evo koje putnike pogađa

Autor Ivana Roslavcev Vlajković

Poskupljuje cena karte za voz "Soko".

 Cena karte za voz Soko Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Preduzeće "Srbija voz" saopštilo je da će od 1. februara cena pojedinačnih karata za drugi razred direktnog Inter City voza "Soko" iznositi 603 dinara. 

"Posle skoro godinu dana promotivnih cena voznih karata, kada se od marta 2022. godine 2,5 miliona putnika prevezlo vozom na toj relaciji, sutra počinje i prodaja pojedinačnih voznih karata po redovnim cenama u skladu sa važećom tarifom Srbija voza", kažu u ovom preduzeću.

U cenu od 603 dinara, a koja se odnosi na odraslu osobu, uključena je i rezervacija mesta. Karta za Inter City vozove ne može se kupiti kod konduktera u vozu, već isključivo pre polaska. Za drugi razred Regio ekspres voza na relaciji Beograd - Novi Sad cena karte iznosiće 453 dinara. Za ovaj voz nije potrebna rezervacija. Cene karata na Regio vozovima koje nisu bile obuhvaćene promotivnim periodom ostaju nepromenjene.

Putnicima će biti omogućena kupovina voznih karata po nižim cenama i to uz primenu povlastice: od 20 odsto za povratno putovanje, 50 odsto za decu od šest do 14 godina i 30 odsto za putnike koji poseduju kartice SRB PLUS i za prevoz grupa.

"Srbija voz" je uveo i godišnju pretplatnu kartu, koja važi u 1. i 2. razredu svih vrsta vozova na svim relacijama u unutrašnjem saobraćaju. Cena godišnje pretplatne karte iznosi 72.000 dinara.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image