• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDE SE U BEOGRADU MOŽE IZNAJMITI STAN DO 300 EVRA: Ima ih i za 230, a vlasnici sada imaju nove uslove za sve podstanare

Autor Ivana Lazić

Rat u Ukrajini podigao je cene stanova, ali je još uvek moguće naći stambeni prostor po pristojnoj ceni.

 Stanovi za izdavanje u Beogradu od 300 evra Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Dok je pre samo godinu dana za 300 evra bilo moguće iznajmiti pristojan stan na većini lokacija u Beogradu, sada je to nemoguća misija. Zbog najezde Rusa u Srbiju, cene izdavanja nekretnina otišle su u nebo, a nove cene mnogi budžeti ne bi mogli da podnesu.

Gledajući oglase proverili smo kakve su sada cene stanova u Zemunu, na Voždovcu, Banjici, Karaburmi...

Zemun

U Zemunu se može iznjamiti stan od 45 kvadarta, po ceni od 300 evra mesečno. Stan je u kući,  a poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Budućem stanaru dostupno je i parking mesto. Grejanje je na TA peć. Depozit se plaća u visini kirije, a mesečne režije iznose 12.000. Kućni ljubimci nius dozvoljeni, minimalni zakup je šest meseci.

Voždovac

Na Voždovcu za 300 evra može da se iznajmi garsonjera. Pored depozita u visini jedne mesečne kirije, navedeni su i ostali mesečni troškovi, koji iznose oko 70 evra. Takođe, minimalni zakup je šest meseci.

Banjica

Na Banjici se po ceni od 300 evra nude polunamešeteni i namešteni stanovi, depozit je u visini jedne mesečne kirije, bez kućnih ljubimaca, minimalni zakup od godinu dana. Od mesečnih troškova navodi se infostan od 1.400 dinara, održavanje zgrade od 1.300, a struja i grejanje, na norveške radijatore, plaća se po potrošnji.

Karaburma

Na Karaburmi se može iznajmiti jednosoban stan i za 230 evra, u pitanju je garsonjera, a grejanje na TA peć, dok se na Lionu može iznajmiti stan za 280 evra, grejanje je na klimu. Takođe, vlasniku je potrebno platiti depozit u visini jedne kirije.

Mali Mokri Lug

U Malom Mokrom Lugu jednoiposoban stan, površine 45 kvadrata, može se iznajmiti za 300 evra. Stan se nalazi u okviru kuće, vlasnik ističe da je renoviran, grejanje je na struju, a pored TA peći, u stanu se nalazi I klima. I u ovom slučaju potreban je depozit, koji takođe iznosi 300 evra, ali je potrebno obezbediti I 150 evra za agencijsku proviziju.

Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom I trpezarijom, kupatila i predsoblja. Struja se plaća po potrošnji, a vlasnik ističe da računi variraju od 1.500 do 3.000 dinara. Ostali računi, uključujući i kablovsku i internet, ulaze u cenu zakupa.

Ledine

Za cenu do 300 evra može da se pronađe i stan na Ledinama. U pitanju je jednosoban stan od 34 kvadrata. Uz mesečnu rentu od 290 evra, režijski troškovi variraju od 1.200 do 4.000 dinara. Takođe, potrebno je platiti i depozit u visini kirije. Stan je namešten, a grejenje je na norveške radijatore.

Žarkovo

Na Žarkovu moguće je iznajmiti garsonjeru od 24 kvadrata, za mesečnu rentu od 250 evra. Stan se nalazi na prizemlju, grejanje je na gas, a mesečne režije iznose oko 8.000 dinara.

(Mondo/Nova)

Pročitajte i ovo:

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Digitalni cvarci

Vratis se lepo kuci,kuče ima svoju kucicu ne laje na terasi,decu cuva baba ili tetka i ne trazi pare,auto parkiras lepo i ne ucis karate da bi obezbedio parking.Doduse ne zovu te svi komsija nego te poznaju pa te zovu po imenu.Ne moras da pamtis brojeve autobusa i linija,ne moras do posla da putujes sat i sa posla dva.Ne jedes gumene prasiće i vodene slanine,sve ima domace.Gde to ima,pa u zavicaju.Krusevac,SvilJnac,Plana... Ko je od preko ili iza iz daleko moze i on da kupi parče slobode.Sto rece Radovan,zavicaju moj.Sad ce neko ja sam beogradjanin 30 god ja sam 50 moji su partizani odande,odavde.Neka su ali mir je mir.

Svarog

'Ajmo seljoberi u kuknjavu. Kme, kme, kme

special image