• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USKORO KREĆE PRIJAVA ZA PENZIONERSKE KARTICE! Evo koje pogodnosti donose i kad će početi da se dele

Autor Ivana Roslavcev Vlajković

Prijava za "penzionerske kartice" počinje 15. marta.

 Kartice za penzionere Izvor: MONDO/U.Arsić

Korišćenje "penzionerskih kartica" biće omogućeno penzionerima od 1. oktobra. Zahvaljujući njima imaće pravo na brojne pogodnosti, prvenstveno na popuste u radnjama i kod plaćanja računa. Prijava kreće 15. marta, a prve podele kartica mogu se očekivati već tokom leta.

"Od 15. marta kreće prijava penzionera za penzionersku karticu. Sa ovim karticama penzioneri će imati popuste prilikom kupovine u prodavnicama, plaćanja računa u restoranima i slično", rekao je ministar Siniša Mali. Ove kartice će penzionerima omogućiti da obave i zdravstvene preglede, koji će biti organizovani i u parkovima u velikim gradovima i domovima zdravlja.

Popusti će za početak važiti u pojedinim radnjama ali će se raditi na tome da se spisak poveća. "Razmišljamo kako dodatno da povećamo životni standard za penzionere. O mestima gde ćemo moći da održimo besplatne preglede, kao i najbolju maksimalnu zaštitu i meru. Kao i da imaju posebne pogodnosti i u trgovinskim radnjama. Da znaju da imaju na punu korpu, da će da plate niže cene. To sve može da počne od 1. oktobra. Mi sad od marta krećemo u akciju da se se to spovede", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, piše Blic. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Penzioner -ka

Zar vec nemaju svi penzioner kartice PIO fonda , zasto da se ponovo trose pare-podelite ih penzionerima a dajte popuste uz postojece kartice

Prsan

Nepije to vodu...

Marija

Sta bese sa karticama koje je fond PIO pre par godina izdao i sa kojima nigde niste mogli ostvariti nikakav popust. Opet nekome pare u dzep za izdavanje novih kartica.

special image