• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPLATA PENZIJA ZA MART 2023. GODINE: Evo kada možete da očekujete da će "leći" pare na račun

Autor Sara Gajić

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je objavio da će isplate penzija za mart 2023. godine krenuti 4. aprila.

 Isplata penzija za mart 2023 Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Prema kalendaru isplata u aprilu koji je objavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, penzije će u ovom mesecu prvi primiti korisnici iz kategorije samostalnih delatnosti, kojima će penzije za mart, koje se inače isplaćuju u aprilu, početi da pristižu 4. aprila.

Penzije će istoga dana biti isplaćene i onima koji ih primaju preko tekućih računa i onima kojima penzije stižu na kućne adrese ili ih podižu na poštanskim šalterima. Dva dana kasnije, 6. aprila, počinje isplata za dve kategorije penzionera i to vojne i poljoprivredne, nezavisno od toga za koji način isplate su se opredelili.

Najbrojnija grupacija penzionera, oni iz kategorije zaposlenih, primanja će kao i obično dobiti poslednji, pa će onima kojima penzije stižu na kućne adrese ili ih podižu na šalterima pošta primanja početi da pristižu od 7. aprila, a penzionerima koji primanja dobijaju preko tekućih računa, od 11. aprila. Sa ovim čekom najstarijima stižu isti iznosi kao i prilikom prethodne isplate.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image