• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"MALO IM FALI DA POČNU DA PAKUJU MAGLU U KESE I DA PRODAJU"! Stiže Uskrs a cena lukovine u Srbiji RAZBESNELA sve!

Autori Jana Desovski Autori Ivana Vlajković

U jednom marketu u Srbiji lukovina na sniženju košta 220 dinara.

 Lukovina na sniženju košta 220 dinara Izvor: tiktok/otacdusan

Veliki petak sve je bliži, a ove godine ovaj praznik se slavi 14. aprila. Brojne prodavnice u Srbiji tim povodom imaju razna sniženja, a na društvenim mrežama objavljeno je da je lukovina u jednom marketu na akciji i košta 219,99 dinara

Akcija sniženja je objavljena na TikToku uz pitanje: "Da li biste kupili ovo?". Lukovina koja predstavlja ljusku od crnog luka, koristi se za farbanje jaja. Ono što je privuklo pažnju korisniku društvene mreže jeste da jedna kesica lukovine košta čak 219,99 dinara, i to na sniženju. 

Prva cena ljuske od crnog luka iznosila je 249 dinara. Objava korisnika izazvala je veliku pažnju na TikToku i brojni korisnici su ostavljali komentare. "Za te pare kupiš tri kilograma luka", "Malo im fali da počnu da pakuju magle u kese i da prodaju", "Odeš pored, kupiš jedan luk i napuniš kesu sa ljuskama. Ludilo samo 220 dinara. Čega se neće setiti da izmame novac narodu", "Dobro dok se ne pobiju penzioneri oko toga", samo su neki od komentara. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Србија до Токија Русија до милвокија

Људи, зашто се толико ложите? Њихово је да вам пишу лажи, а ви одмах по коментарима. Чуј, објављено на тик току јеее!!! Па писали су пре месец дана да је килограм црног лука 200 динара, а ја га и даље купујем по 80.

...

Продају се и пред Божић тзв. бадњаци (тзв. јер нису сечени како је по обичајима). Трговци имају легитимно право да понуде било шта а свака роба има идиота који ће је купити

Za

Vecina Beogradjana da se ne lazemo ima pare, prosek plata 90.000 a minialac 56.000 rsd a kukaju samo, al to je zato sto su ljudi usvojili od svojih ukucan predaka taj skapnik kredo u zivotu. Koliko god da imaju samo kukaju da nemaju, ceo svet da im das, ma kakav svet svemir opet bi kukali da nemaju dovoljno pohlepa je najgori greh gori nego svi drugi zajedno jer i samo Lucifera pohlepa i sredila i zatrovala. Stoga ne kukajte nego lepo platite koliko kosta i molim lepo.

special image