• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROPALO ČUVENO PREDUZEĆE U SRBIJI! PRODAJE SE PUTEM LICITACIJE: Početna cena milionska, evo o kojoj cifri je reč

Autor Ivana Vlajković

Stečajni upravnik nekadašnjeg čuvenog tekstilnog preduzeća "Nicola'S" oglasio je prodaju metodom javnog nadmetanja.

 kupovina Izvor: Shutterstock

Stečajni upravnik nekadašnjeg čuvenog tekstilnog preduzeća "Nicola'S" oglasio je prodaju ove firme. Kako se navodi, preduzeće će se prodavati metodom javnog nadmetanja. 

Početna cena prodaje preduzeća iznosi 28,4 miliona dinara. Najznačajnija imovina preduzeća jesu zalihe koje čini roba koja nije ocarinjena (gotova odeća, proizvodi i repromaterijal za proizvodnju konfekcije), navedeno je na sajtu alsu.gov.rs.

Pre stavljanja u promet u Republici Srbiji, na ovu robu se mora platiti carina i PDV prema postojećim carinskim deklaracijama i carinskoj evidenciji kao merodavnoj, te prema stanju na dan 30.09.2012. godine u slučaju carinjenja, carina je iznosila 90.860,19 evra.

Predmet prodaje su i potraživanja po sudskoj presudi, kao i potraživanja za više plaćen porez. Javno nadmetanje održaće se 15. maja 2023.godine. Preduzeće "Nicola’S" osnovano je 1991. godine. Nicola’S je premium modni brend sa tradicijom dugom 30 godina i sinonim za kvalitetne, udobne i moderne odevne kombinacije koje se lako kombinuju u svim prilikama. Oduvek je bio usmeren na kreiranje praktičnih komada modernih formi i krojeva.

Korišćenjem samo najkvalitetnijih materijala i fokusiranjem na potrebe savremenog kupca, istovremeno zadržavajući vanvremenski kvalitet odevnih kombinacija, Nicola’S je bio u samom vrhu modne industrije u Srbiji i regionu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 20

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goxi

Da su cuveni, ne bi propali.

Wizard

@Goxi Zastava automobili Jugoremedija IMT - Industrija mašina i traktora Energoprojekt BIP - Beogradska industrija piva Simpo Mladi borac Geneks Univerzal FAP - Fabrika automobila Priboj čuveni....a propali

Profesorka

Kako su oni izuvali sa cenama devedesetih. Mogli smo samo da gledamo.

special image