• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MILAN ULOŽIO UŠTEĐEVINU U BIZNIS KOJI CVETA U SRBIJI: Za dve godine zaradiće 50.000 evra, a u ovom je njegova tajna

Autor Ivana Vlajković

Zbog izdavanja vikendica na dan njihova potražnja u Srbiji je velika.

 novac Izvor: Shutterstock/FotoDuets

Potražnja za vikendicama je, prema sajtovima za nekretnine, visoka naročito zbog njihovog izdavanja na dan što je i dalje veoma profitabilan biznis u Srbiji.

Vikendicu na Divčibarima za oko 45.000 evra pre dve godine kupio je izvesni Milan. Imao je cilj da vikendicu izdaje i prema njegovim rečima investiciju će zbog velikog interesovanja isplatiti za dve godine. "Imao sam ušteđevinu koju sam hteo da pretvorim u pasivan prihod i sa ženom sam krenuo da gledam po oglasima. Vikendicu smo našli na oglasima, i kada smo je obišli i videli da je potrebno samo malo "osvežiti" odmah smo se odlučili da je kupimo" priča sagovornik.

Milan dodaje da je u "osveženje" vikendice uložio oko 5.000 evra. Napomenuo je nekretninu izdaje tokom većeg dela sezone, zahvaljujući dobrom oglasu. "Ako ovako nastavimo, uspećemo da je isplatimo u potpunosti za dve godine, a posle toga je čista zarada", kazao je sagovornik.

Cene iznajmljivanja vikendica u Srbiji se kreću od 25 do 150 i više evra, u zavisnosti od "stepena luksuza" same nekretnine i propratnih sadržaja na placu.

Inače, nova kuća od 55 kvadrata i sa tri ari placa u atraktivnom vikend-naselju na Kosmaju nudi se za 52.500 evra. Na sajtu za nekretnine navodi se da nije potrebno ulaganje. Kuće koje se oglašavaju na sajtovima za nekretnine mogu da se koriste kao vikendice, ali i za stanovanje. 

(MONDO/Blic Biznis)

Možda će vas zanimati

Komentari 21

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Adolf

Glupost! Bolje da si te pare dao na kamatu...

sasa

ceo zivot sam ucio, sto radim i dan danas, i verovatno sam ulozio u ucenje para koliko i on u kucu. Ta investicija mi za sada donosi 75% te njegove vikendice godisnje, sa perspektivom rasta vecom nego rast vecine privrednih aktivnosti. To je jedini biznis koji ne moze niko da ti ukrade, sabotira i unisti - uloziti u sopstvenu pamet i zaraditi pare radom je najsigurnija investicija!!! Kad zavlada zakon u Srbiji, onda cu promeniti narativ, a do tada, posteni ljudi, manite se biznisa...

Trgovčević

Vidim...vidim nekoliko Ukrajinki koje održavaju vikendicu. Vidim...vidim crvena svetla...

special image