• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CENE SKAČU, A SVI RAZMIŠLJAJU O DODATNOJ ZARADI: To je greška - evo kako ćete UVEK imati novca!

Izvor Promo

Jedna navika može da vam pomogne da ostvarite sve planove bez ijedne brige o novcu.

 ProCredit Izvor: Shutterstock.com/fizkes

Kažu da inflacija ne pogađa svakoga na isti način, ali je istina da je svi osetimo. Hteli mi to ili ne, rast cena budi dodatnu računicu, obavezu raspoređivanja novca, ali u mnogim slučajevima i odricanje onoga što želimo da priuštimo. Dok se mnogi pitaju kako da zarade novac, iskusni znalci razmišljaju kako da ga zadrže i ako je moguće - uvećaju.

Dobre navike su temelj svakog uspeha, pa tako i kada je novac u pitanju. Zamislite da redovno odvajate sumu koju možete sebi da priuštite. Ponavljanje ove navike vas dovodi do štednje, najefikasnijeg načina koji vam obezbeđuje novac u svakom trenutku. Ne samo da ćete moći da obezbedite sve što želite, nego ćete pokriti iznenadne troškove, bez potrebe za pozajmicom.

Mnogi su pribegavali modelu štednje u “slamarici”, ali u današnje vreme postaje prevaziđena metoda. Iskustva su pokazala da je držanje novca u kući mač sa dve oštrice - uzimate malo po malo, verujući da ćete nadoknaditi, postoji mogućnost da ga potrošite na nepotrebne stvari, a u ekstremnim situacijama može da nestane. Ovakvim načinom uštede gubite kamatu i mnogobrojne pogodnosti koje biste dobili štednjom u banci.

Sada je idealan trenutak da se odlučite za oročenu štednju. Kada oročavate novac uz obavezu da ga ne podižete u periodu oročenja, banka vam nudi mesečnu kamatu, čija visina zavisi od iznosa novca koji odvojite, ali i od uslova banke. Specijalne kamatne stope nudi ProCredit banka koja je pripremila najnoviju ponudu za depozite: sa “osnovnom”, odnosno nominalnom kamatnom stopom (NKS) 4,5% i efektivnom kamatnom stopom (EKS) 3,82% za štednju u EUR oročenu na 12 meseci.

Zašto menjati dobre navike? ProCredit banka na siguran način čuva vaš novac za sve dalje planove, iznenadne troškove i potrebe, uz odlične kamate na deviznu štednju u evrima. Iskoristite priliku i obezbedite život kakav želite - štednja je kći mudrosti, sestra umerenosti i mati slobode.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image