• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ JEDNA POMOĆ GRAĐANIMA! DELI SE 12.000 DINARA: Novac može da dobije jedan član domaćinstva, evo kad počinje prijava

Autor Ivana Vlajković

Građani će moći da se prijave za subvencije na sajtovima Gradske uprave za zaštitu životne sredine i Udruženja "Biciklom za čistiji grad".

 Subvencija od 12000 dinara za bicikl u Novom Sadu  Izvor: Shutterstock

U petak, 16. juna, počinje prijava za subvencionisanje građana za nabavku bicikala na teritoriji grada Novog Sada. Inače, to je četvrti krug subvencija za kupovinu ovih dvotočkaša. 

Kako je objavljeno na sajtu Biciklom za čistiji grad, građani će imati priliku da dobiju po 12.000 dinara. Svaka fizička lica sa prebivalištem na teritoriji grada Novog Sada imaju pravo učešća. Napominje se da jedan član domaćinstva može da dobije subvenciju.

"Sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada Novog Sada, a ona iznose 20.000.000,00 dinara, od kojih 17.600.000,00 dinara je namenjeno za podršku nabavke bicikala, dok je 2.400.000,00 namenjeno za troškove realizacije ove programske aktivnosti. To znači da će 1.467 građanina i građanki imati priliku da dobiju 12.000,00 dinara kao podsticaj za nabavku bicikala", objavljeno je na sajtu Biciklom za čistiji grad.

Građani će moći da se prijave za subvencije na sajtovima Gradske uprave za zaštitu životne sredine i Udruženja "Biciklom za čistiji grad". Prijavljivanje počinje 16. juna u 10 časova i traje do 20. juna u 18 časova. Lista sa imenima onih koji dobijaju subvenciju biće objavljena pet dana nakon isteka roka za podnošenje prijave.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

100 evra za bajs!?

Sa 100 evra mozete uzeti poniku ili neki kineski krs. Bolje da su dali 500€, lep bajs moze da se uzme. Evo, ja uzeo Treka 2017. za 400€ i do danas nisam imao nijedan kvar, samo gume i ulje menjam.

Goran-Sabac

Svi-dobijajy-nesto-cak-i-Biciklisti-Neverovatno-a-sirotinja-nista-ja-sam-na-biroy-rada-radio-kao-konj-imam-59-godina-i-niko-nece-stary-ragy

Maki

42 opstine u Srbiji su proglaasile V.S.zbog poplava.Za 3 god.je podeljeno milijardu i petsto miliona evra klincima,uglavnom.Sa kojim novcem pomoci potopljene firme i citava sela zajedno sa kucama,masinama,njivama itd.,ako se ne ustedi da pretekne za ovakve nesrece a njih ima svake godine.Za par dana kad se voda povuce niko se nece setiti toga osim onih koji su ovo i doziveli.Tako to traje decenijama.

special image