• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO KAKO DA OTVORITE PAYPAL NALOG! Detaljan vodič - Samo pratite OVIH šest koraka (FOTO)

Autor Uroš Matejić

Za Paypal registraciju potrebno je samo imati Email i platnu karticu otvorenu u banci koju ćeš da povežeš sa PayPal nalogom.

 kako otvoriti paypal Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

PayPal je kompanija koja pruža usluge za plaćanje i primanje novca preko platforme na internet mreži dostupna u celom svetu. PayPal je danas najpoznatiji servis za transfer novca onlajn toliko da ga je, posle samo 4 godine njegovog osnivanja (1998), kupila najpoznatija trgovinska kompanija eBay za skoro 1,4 milijarde dolara.

Bitna stvar kod ovog servisa jeste da omogućuje korisniku obavljanje transakcije bez potrebe deljenja ličnih podataka (kao npr. broj bankarskog računa) sa primaocem. Još jedna prednost PayPal-a jeste lakoća u korišćenju ovog servisa i brzina transakcije, potrebno je za Paypal registraciju samo imati Email i platnu karticu otvorenu u banci koju ćeš da povežeš sa PayPal nalogom.

Kako napraviti PayPal nalog?

  • Korak 1: Izaberite tip naloga

Kako bi se otvorio PayPal nalog prva stvar koja treba da se uradi jeste da se uđe na glavni sajt PayPal-a i klikne na plavo dugme Sign Up For Free koje se nalazi na sredini, ili isto može na dugme Sign Up koje je u gornjem desnom uglu.

Izvor: Printscreen/Paypal
  • Korak 2: Izaberite nalog

Na sledećoj stranici ponuđene su opcije između dve vrste naloga: Business Account koji je namenjen kompanijama i preduzetnicima i Personal Account koji služi za internet kupovinu i ličnih tranzakcija. Pa, pre nego što se stisne na dugme Continue, obratite pažnju da je stavka Personal Account izabrana.

Izvor: Printscreen/Paypal

Kada se klikne Continue, sledeće što je na redu jeste popuna obrazaca sa ličnim podacima (redom: ime, prezime, Email, šifra, ponovljena šifra) i klikne se na plavo dugme Next.

  • Korak 3: Još informacija o sebi

Na sledećoj stranici takođe treba da se popune polja sa ličnim podacima. U drugo polje traže se da odabere jedna opcija između Driver’s License (broj vozačke dozvole), National ID (JMBG) ili Passport Number (broj pasoša), vi odaberite šta vama najviše odgovara. Obratite pažnju da je čekirano polje na kraju obrasca gde piše "I confirm that I have read, consent and agree to PayPal".

Izvor: Printscreen/Paypal
  • Korak 4: Povezati platnu karticu sa PayPal nalogom

Dodavanje kreditne ili debitne kartice na vaš PayPal nalog ne samo da vam štedi vreme kada kupujete na mreži, već i štiti vaše finansijske informacije i kupovine od potencijalne prevare. Možete da povežete svoje kreditne ili debitne kartice kako biste odmah počeli da kupujete.

Izvor: Printscreen/Paypal
  • Korak 5: Potvrdite Vašu email adresu

Za kraj, pritisnite plavo dugme Agree and Create Account. Pre nego što se ide dalje, potrebno je da se potvrdi Email za registraciju radi sigurnosti PayPal naloga. Nakon toga uđite u vaše Email poštansko sanduče i otvorite mejl koji ste dobili od strane PayPal-a. Zatim dovoljno je da se klikne na plavo dugme Yesthis is my mail, zatim se unese šifra koju ste uneli pri kreiranju PayPal naloga u polje Password koje će se pojaviti, i klikne se na plavo dugme Confirm Email Address

Izvor: Printscreen/Paypal
  • Korak 6: Potvrdite broj svog mobilnog telefona

Radi dodatne bezbednosti, možete izabrati da verifikujete svoj broj mobilnog telefona. To je to, PayPal nalog je kreiran.

Izvor: Printscreen/Paypal

BONUS VIDEO:

Pogledajte

07:13
ONLAJN ČITULJE I SVEĆE Novi trendovi i usluge na grobljima
Izvor: kurir televizija
Izvor: kurir televizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ping pong

"Za Paypal registraciju potrebno je samo imati Email i platnu karticu otvorenu u banci koju ćeš da povežeš sa PayPal nalogom." Da, to tako ide samo ako ste u Srbiji i drzava hoce da kontrolise vase prihode. Ako niste onda nema potrebe da imate racun u banci, jer je Pejpal banka godinama unazad i daju vam njihovu karticu. Cak i kreditnu.

special image