• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARKIRALA AUTO KOD LIDLA, KAD SE VRATILA IMALA JE ŠTA I DA VIDI: Otišla u kupovinu, a nije znala za ovo pravilo marketa

Autor Ivana Lazić

Zadranka je ostavila svoj automobil na parkingu Lidla, ne znajući da nije besplatno.

 shutterstock_2117882354.jpg Izvor: Shutterstock

Zadranka je doživela neprijatno iznenađenje kada je svoj automobil ostavila na parkingu trgovačkog centra Lidl na Putu Murvice, a u povratku je dočekala kazna, odnosno dnevna karta za parking u iznosu od 39 evra!

Ona se zapitala kako je moguće da kaznu za parkiranje u Zadru plaća kompaniji u Solinu, a  još čudnije joj je bilo kako je moguće da odete u kupovinu, pa se vratite nakon nešto dužeg vremena i - dočeka vas kazna za parkiranje, prenosi Slobodna dalmacija.

Ostala je u čudu, baš kao i mnogi drugi građani koji misle da je parkiranje kod Lidla besplatno. A nije! Kupci u tom trgovačkom lancu imaju besplatno parkiranje, ali do sat vremena, nakon toga je potrebno kupiti parkirnu kartu.

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 24

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milojko

Oni koji parkiraju na mestu invalida a nemaju nalepnicu kojom dokazuju to pravo, treba naplatiti mnogostruko da bi se naucili redu i pravilima.

Ja

Pa i kod nas je u pocetku bio otvoren Lidl parking, pa kad su uvideli da ljudi ostavljaju kola i odu negde drugde, mozda i na posao, onda su postavili rampe i sad uglavnom bude mesta. Prvih sat-dva( ne znam tacno, ja se zadrzim 20-30 min.) je besplatno. A ova gospodja mora da je ostavila kola na par sati.

Mile

Koliko mi je poznato drzava mora dati dozvolu za naplatu parkiranja. Ako je Lidl nema onda sve pada u vodu. I kod nas u Srbiji pise na tabli sat vremena, ali to treba zakonom zabraniti. Dosli u nasu drzavu i postavljaju pravila. Odmah proglasiti nezakonitim da bilo koja strana firma u Srbiji odredjuje ovakva i slicna pravila ponasanja.

special image