• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONAČNO SE OGLASIO PEPKO POVODOM BANKROTA! Vlasnik prodavnice PROPAO, a evo šta će biti sa radnjama u Srbiji!

Autor Uroš Matejić

Stanje "Steinhoff International Holdings" neće uticati na poslovanje "Pepco N.V. Group".

 Zvanično saopštenje kompanije PEPCO Izvor: Promo

PEPCO kompanija se zvanično oglasila povodom spekulacija da su akcionari "Steinhoff International-a", većinskog vlasnika popularne prodavnice Pepco, odlučili da likvidiraju kompaniju na vanrednoj skupštini održanoj u prošle srede. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"26. jula 2023.godine obavešteni smo o finansijskim poteškoćama 'Steinhoff International Holdings', kako bismo sprečili dalje spekulacije ovim putem vas obaveštavamo da stanje 'Steinhoff International Holdings' neće uticati na poslovanje 'Pepco N.V. Group' (PEPCO).

PEPCO kompanija već nekoliko godina posluje kao samostalna, uspešna kompanija na berzi sa sopstvenim finansiranjem i jakim bilansom stanja odvojeno od 'Steinhoff International Holdings'.

U julu 2023. godine, PEPCO kompanija je najavila dalji strateški napredak, nastavljajući snažan rast prihoda i profita - vođen strategijom širenja lanca prodavnica - prihodi za 9 meseci su porasli za 19,3% uz konstantan kurs, dostigavši 4,2 milijarde evra.

Izvor: Promo

PEPCO kompanija, koja posluje u 20 zemalja u Evropi, postigla je svoj uspeh i nastaviće da ga postiže uz veliku podršku naših vernih kupaca, snažan novčani tok i pozitivan bilans stanja. Grupa je u junu 2023.godine uspešno završila refinansiranje duga, napravivši prvu emisiju obveznica u vrednosti od 375 miliona evra, što je naišlo na veliko interesovanje međunarodnih i poljskih investitora, a vrednost upisa bila je višestruko veća od ponude. Nakon uspešne emisije obveznica, PEPCO kompanija je dobila pozitivne ocene od tri vodeće rejting agencije - 'Fitch', 'S&P' i 'Moody's', koje su konstatovale solidnost poslovanja i zdrav profil organskog rasta - kao rezultat programa razvoja lanca prodavnica, obima i atraktivnosti ponuda u vrednosnom segmentu".

Izvor: Promo

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Prodavnica
Izvor: Tiktok/@agooddaytobeblackvegan
Izvor: Tiktok/@agooddaytobeblackvegan

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jesu se oglasili

Uff drama

Serb

Super. Samo da propadaju. Sledeci je lidl

Kodi

@Serb ti si posle lidla

special image