• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEZOBRAZNO I BAHATO! MAJSTOR ZAMENIO GREJAČ NA BOJLERU, PA PAPRENO NAPLATIO: Muškarac doživeo šok - "Gde će vam duša?"

Autor Ivana Vlajković

Majstor u Srbiji naplatio je 22.000 dinara zamenu grejača na bojleru.

 Majstor u Srbiji naplatio 22000 dinara zamenu grejača na bojleru Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Na društvenim mrežama je objavljeno da je jedan majstor zamenu grejača na bojleru naplatio čak 22.000 dinara. Gotovo svakodnevno se građani žale da su majstori naplatili uslugu mnogo više nego što ona košta

"Zamena grejača bojlera 22.000 dinara. Drugar bio na moru i stanar mu javlja da je bojler crkao. Ovaj mu javlja da nađe majstora i da će regulisati kad dođe. Došao i šlogirao se kad je video račun. Gde će vam duša", piše u objavi na Tviteru. Pored toga je objavljena i fotografija na kojoj se vidi cena.

Brojni korisnici društvene mreže komentarisali su objavu. "Ja sam imala slično, samo 26.000 platila da mi otpuši wc šolju. Neko je pre par dana objavio da je zamenu ventila platio 36.000 dinara", neki su od komentara. Neki su takođe komentarisali da je u sve umešan podstanar. 

Izvor: Printskrin Tviter

Naveli su da se verovatno i on "ugradio" u cenu i da je uzeo neki novac. Bilo je i onih koji su pisali da oni koji sami popravljaju po kući uštede dosta novca. "Mi što menjamo sami tek sad vidimo koliko uštedimo. Bojler platio prošle jeseni 17.000", glasi jedan od komentara.

Na fotografiji koja je objavljena se vidi da je majstor samo za konstataciju kvara uzeo 4.000 dinara.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

02:21
"MAJSTORI ODLAZE, A DECA UPISUJU GIMNAZIJE" Stručnjaci za Kurir TV: Posao se lako nalazi, zarada je dobra, A MLADI NI DA ČUJU
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Majstori

su lopovi bili oduvek. Sa njima nema na reč. Samo papir i olovka i sve što se treba uraditi sa cenom obavezno staviti potpis. Znači samo potpis !

Mikajlo

Ja sam to uvek sam radio sam, što da plaćam. Odviješ šraf, izvučeš sonde, gurneš oval da iscuri voda, očistiš kamenac, promeniš grejač, staviš novu gumu i zašrafiš. Nije to nuklearna fizika da moraš Mr. Spoka da zoveš. E sad, ako fizički ili mentalno nisi u stanju to da uradiš opravdano je zvanje majstora.

Svaka cast

@Mikajlo Ok druze radis sam. Ako neko nije imao priliku da mu neko pokaze, nauci ga ne treba da izigrava Mr. Spoka vec da zove strucno lice. Manje ce ga kostati taj isti Mr. Spok nego da mu se recimo upali kuca. Pozz

special image