• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POČELO PRIJAVLJIVANJE ZA POPISIVAČE U POLJOPRIVREDI! Traži se njih 3.000, kreću na teren 1. okrobra, a ovo su svi USLOVI

Autor Uroš Matejić

Za popis u poljoprivredi biće potrebno 3.000 popisivača, kao i 300 opštinskih i 16 regionalnih koordinatora.

 prijava za popis poljoprivrede 2023 Izvor: Promo

Za Popis poljoprivrede 2023. koji priprema, organizuje i sprovodi Republički zavod za statistiku, biće potrebno 3.000 popisivača, kao i 300 opštinskih i 16 regionalnih koordinatoraElektronsko prijavljivanje kandidata počelo je danas od 8 časova i trajeće do 21. avgusta do 20 časova na sajtovima Republičkog zavoda za statistiku.

Visina nadoknade za popisivače za ispravno popunjene kompletne upitnike iznosi 600 dinara po upitniku sa osnovnim obeležjima, i po 100 dinara za svaki popunjen modul, odnosno set dodatnih pitanja.

Pored toga, biće plaćeni realni putni troškovi popisivača za rad na terenu, predviđena je naknada za korišćenje mobilnog telefona i interneta i obezbeđen je obrok tokom obuke. Terensko prikupljanje podataka u Popisu poljoprivrede 2023. biće sprovedeno u periodu od 1. oktobra do 15. decembra 2023. godine.

Uslovi koje kandidati za popisivače treba da ispune su državljanstvo Srbije, prebivalište ili prijavljeno boravište u Srbiji, najmanje 18 godina starosti u trenutku popunjavanja prijave, kao i stečeno najmanje trogodišnje srednje obrazovanje i da kandidat nije osuđivan, da protiv njega nije pokrenuta istraga i da se protiv njega ne vodi krivični postupak. Zainteresovani kandidati detalje konkursa moći će da vide na veb-sajtu Zavoda za statistiku (www.stat.gov.rs) i sajtu Popisa poljoprivrede 2023. (popispoljoprivrede.stat.gov.rs), kao i u sredstvima javnog informisanja.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:24
Nova poljoprivreda②: Potraga za kvalitetom mleka
Izvor: Kineski radio Internacional
Izvor: Kineski radio Internacional

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

Bolji uslovi rada nego u prosveti. U prosveti nije obezbeđen ni telefon ni internet a naknadu za prevoz placaju svojevoljno i neoporezovano.

Miki

Posle ovog popisa bice kraj poljoprivrede

DrMr

@Miki Kako, zasto, koji je cilj ovog popisa po Vama?

special image