• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 LOKACIJA U BEOGRADU ZA IZNAJMLJIVANJE NAJJEFTINIJIH STUDENTSKIH STANOVA! Kirije i za 230€, ali nisu baš u centru

Autor Jana Desovski

Ovo je pet lokacija u Beogradu sa najpovoljnijim cenama za iznajmljivanje studentskih stanova.

 Najjeftiniji stanovi u Beogradu na 5 lokacija Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Akademska godina se bliži, a studenti su uveliko počeli da traže stanove u prestonici. Iako je većini važno da stan pronađu u blizini fakulteta koji pohađaju, zbog visokih cene rente ipak mnogi će biti prinuđeni da uzmu stan na nekoj udaljenijoj lokaciji, jer su razlike u ceni kirija drastične.

Konjarnik

Ukoliko biste iznajmili namešten stan od 29 kvadratnih metara na Konjarniku, koštao bi vas mesečno 230 evra. Stan se nalazi u prizemlju zgrade. Kako navodi vlasnik u oglasu, stan je opremljen sa novom belom tehnikom i bojlerom. U sobi ima trosed i fotelju na rasklapanje i veliki orman. Stanarima je dozvoljeno korišćenje dvorišta, koje ima posebnu kapiju. Obezbeđeno je parking mesto, a stanodavac dozvoljava i držanje kućnih ljubimaca. U oglasu nije navedeno da li je potreban depozit i u kojoj visini.

Žarkovo

Za garsonjeru od 22 kvadrata u Žarkovu, stanodavac traži 250 evra. U oglasu se navodi da su troškovi infostana, centralnog grejanja i održavanja zgrade 3.300 dinara. Stan se nalazi na 2. spratu, od pet koliko ih ima u zgradi. Što se tiče parkinga, u oglasu je istaknuto da je slobodna zona.

Čukarica

Cena zakupa stana na Čukarici od 28 kvadaratnih metara takođe je 250 evra. Stan se nalazi u prizemlju zgrade i ima terasu od 5 kvadrata. Grejanje je na gas, ali se u oglasu ne navode prosečne cene mesečnih računa. Stanarima su dostupni internet i kablovska. U oglasu se ističe da nema obezbeđenog parking mesta.

Voždovac

U naselju Lekino brdo, za stan od 30 kvadrata stanodavac traži 270 evra. Mesečne režije su, kako se navodi u oglasu, 80 evra. Kako navodi stanodavac u oglasu, stan se sastoji od kuhinje-trpezarije i dnevnog boravka sa dodatnom malom sobom u kojoj se nalazi krevet i orman. Grejanje je na struju, odnosno putem klima uređaja. Stanari imaju mogućnost korišćenja interneta i kablovske.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:18
OVOLIKO ĆE POSKUPETI GREJANJE ZA STAN OD 60 KVADRATA! Čučković: Elektrane su tražile skosk od 6 odsto, davaćemo BESPLATNE KILOVATE
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO/Nova)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Izbirač

Ako bi morao da se opredelim između ovih 5 lokacija svakako ne bi izabrao Žarkovo a sve navedeno su garsonjere. Evo čekam da izdam pravi stan od 45 mkv na Karaburmi za 320 €, potpuno namešten, jednoiposoban sa terasom, uz internet gratis. Vidim neki lik izdaje novogradnju u potkrovlju ovde za 700 €, a na istom sajtu nudi se jednosoban u Višnjičkoj banji za 220 €, uz to zakupac plaća samo struju bez drugih režija, negde kod Sanivila. Tako da svega ima u ponudi, za svakog po nešto. U Barajevu takvi se izdaju za oko 150 €, ako mu je bliže centru skupo

special image