• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUĆA U BEOGRADU ZA SAMO 26.000 EVRA! Ovo su najjeftinije nekretnine u prestonici, pada cena stanova i garaža

Autor Aleksandar Blagić

Rast cena nekretnina u Srbiji i dalje nije stao uprkos priči o stabilizaciji tržišta.

 Cena kuća i stanova u Beogradu Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Uprkos brojnim pričama da se tržište nekretnina blago stabilizovalo, cene stanova i kuća priakzuju drugu stranu "medalje". Rast cena kvadrata u poslednje dve godine doveo je do toga da za 50.000 evra, sada može da se kupi manji stan na periferiji grada, dok je ranije to bio prosečan stan u Beogradu.

Ukoliko vam lokacija nije primarni faktor, za ovaj novac se može naći stan na periferiji Beograda. Za taj novac se tu mogu naći kuće, stanovi, garaže...

Gde su najniže cene nekretnina?

Kuću, stan ili vikendicu je moguće kupiti za 12.000 evra, čak i neke za 50.000 evra od 100 kvadrata. To su uglavnom kuće koje se nalaze na periferijama gradova ili u selima, na malo udaljenijim lokacijama.

Na portalu za nekretnine pronađena je najjeftinija kuća u Beogradu. Ima 110 metara kvadratnih, a prodaje se za svega 26.000 evra. Velika kuća u Grockoj oglašena je na prodaju, ukupno ima 10 soba i plac na kome se nalazi ima 19 ari. Stara gradnja je u pitanju, ali je vlasnik naglasio da uz malo ulaganja možete imati odličnu kuću. Kuća poseduje terasu i podrum.

Na sajtovima za nekretnine ima i bogata ponuda stanova koji koštaju ispod 50.000 evra. To su uglavnom garsonjere ili jednosobni stanovi koji se nalaze na periferiji Beograda. Obično je reč o naseljima: Borča, Padinska skela, Kotež, Krnjača, Žarkovo.

Jedan od stanova koji se nalazi u Padinskoj skeli ima 60 metara kvadratnih i prodaje se za svega 24.000 evra. Stan je dvosoban i nije namešten. Nalazi se u prizemlju, a ima i svoje parking mesto, kao i terasu. Stan se nalazi u kući sa odvojenim ulazom.

Osim stanova i kuća još jedna nekretnina koja može da se pazari, a da košta manje od 50.000 dinara je i garaža. Ovaj tip nekretnine postao je sve popularniji i traženiji u poslednje vreme, a oglasi vrve od ponuda. Cene garaža variraju pa se mogu naći po ceni od 5.000 evra po kvadratu, dok neke koštaju čak i 40.000 evra.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:23
"ZAKUPLJUJU STANOVE, A ONDA IH PONOVO IZDAJU!" Stručnjak za nekretnine otkrila kako da se zaštitite od prevaranata: Ovo je KLJUČNO
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/Blic)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marconi

Kuća od 110 kv ima 10 soba,zanimljivo kolike su to sobe.

special image