• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MENJA SE VLASNIČKA STRUKTURA JEDNE OD NAJVEĆIH KLADIONICA U SRBIJI: Otkriveno za koju cifru

Autor Jana Desovski

MaxBet, jedna od vodećih kladionica se zvanično pridružuje kompaniji Fluter

 Vilijam Hil zatvara kladionice.jpg Izvor: YouTube/screenshot/The Sun

MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, sa zadovoljstvom objavljuje da se zvanično pridružuje kompaniji Fluter, globalnom lideru u sportskom klađenju, igrama na sreću i zabavi, a ova sinergija doprineće novim uspesima i revolucionarnom razvoju kompanije, potvrdili su iz kompanije za "Blic Biznis". 

Ovaj strateški potez predstavlja izuzetno važan korak napred za MaxBet, jer će im omogućiti prodor na nova tržišta i u skladu sa strategijom kompanije, ojačati poziciju na tržištima na kojima već posluju. MaxBet čvrsto veruje da će ovo partnerstvo sa Fluterom kreirati inovativne mogućnosti koje će doprineti daljem razvoju kompanije i pružanju još kvalitenijeg korisničkog iskustva svojim igračima.

Vlasnik kompanije Fanduel i Padi Pauer Fluter izjavio je u sredu da je kupio početnih 51% udela u srpskom operateru za sportsko klađenje MaxBet za 141 milion evra (148,95 miliona dolara) u pokušaju da se proširi na Balkanu.

Fluter je rekao da je dogovor, koji takođe omogućava da kupi preostalih 49% udela u 2029. pod sličnim uslovima, u skladu sa njegovom strategijom ciljanja na brzo rastuća, regulisana tržišta na kojima može da kombinuje lokalnu ekspertizu sa svojim globalnim cenama i tehnologijom.

Fluter, najveća svetska kompanija za klađenje na mreži, rekla je da je srpsko tržište klađenja od 700 miliona evra atraktivno zbog relativno niske onlajn penetracije od oko 35% i očekivanog godišnjeg rasta onlajn do 2025. od približno 15%. MaxBet, koji je ostvario potpuno regulisan prihod od 145 miliona evra u godini do juna, od čega 44% onlajn, takođe je manje prisutan u Bosni, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

"Verujemo da je MaxBet odlična prilika da ponovimo uspeh koji smo postigli na tržištima kao što su Gruzija, Indija i Italija", rekao je izvršni direktor Flutera Piter Džekson u izjavi, pozivajući se na slične akvizicije na tim tržištima. Fluter, koji ostvaruje 78% svog prihoda u svojim glavnim odeljenjima u SAD, Australiji i Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, posluje u više od 100 zemalja širom sveta.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:47
"PRVO FIRMA, PA DRŽAVA I TEK ONDA OBIČAN ČOVEK OSETI BOLJITAK" Stanić: Blagostanje neće biti u naredne 3 godine, IZ OVOG RAZLOGA
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (MONDO/Blic Biznis/Rojters)

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hulk

145 miliona evra do juna??? Da li je to moguce

Bakster

Treba zatvoriti 90% kladionica u Srbiji. Porodice propadaju zbog njih.

Dragan

Mogli bi da nude malo više para kad nude keš aut

special image