• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJJEFTINIJA VIKEND PUTOVANJA OVE JESENI, IMA I ZA 15€! 7 mesta koje možete da posetite za manje od 50 evra!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Najjeftinija vikend putovanja, obiđite ovih 7 mesta, pojedinačna cena manja od 50€!

 Putovanja za vikend jeftinija od 50€ Izvor: National Geographic/YouTube

Letovanja su prošla, ali ako volite putovanja. sigurno već razmišljate o nekom vikend bekstvu iz grada. Moguće je otputovati u neki evropski grad za vikend za manje od 50 evra! Za tu cenu obično dobijate prevoz i obilazak grada uz vodiča. Zavisno od udaljenosti, najčešće se kreće uveče, sutradan se obilazi destinacija, a prekosutra stiže kući. Aranžmani sa noćenjima su očekivano skuplji, ali mogu da se nađu za već 60,70 evra, pa naviše, piše Nova.

1. Ljubljana

Možete da posetite prestonicu Slovenije, preko agencija obilazak Ljubljane uz posetu tržnom centru košta 39 evra po osobi. U tu cenu su uključeni autobuski prevoz i troškovi organizacije putovanja. Polasci su od oktobra do decembra. Obilazak grada i vožnja žičarom na tvrđavu se doplaćuje deset evra.

2. Venecija

Po istoj ceni od 39 evra možete i u Veneciju. Ovaj magičan grad u jesen sigurno će vas oduševiti. U cenu je uključen autobuski prevoz uz agencijske usluge, a odvojeno se plaća prevoz brodom od mesta Punta Sabionia do Venecije i nazad, kao i taksa, parking, vodič, što je 20 evra. Polasci su od septembra do decembra.

Izvor: National Geographic/YouTube

3. Jezera Austrije

Za 49 evra po osobi možete da vidite prelepa jezera Austrije. U cenu ulazi autobuski prevoz i obilazak Halštata, poznatog jezera i živopsinog mesta sa ribarskim kućicama podno Alpa. Van cene su fakultativni izleti do jezera Vofgangze, što je 15 evra, i obilazak rudnika od 45 evra (što uključuje i zaštitnu odeću, vožnju vozom, toboganima, vožnju žičarom). Polasci su od oktobra do decembra.

4. Trst

Preko jedne domaće agencije možete u šoping u Trst ili jednostavno u obilazak grada, šetnju, uživanje i kaficu pored mora. Autobuski prevoz i troškovi organizacije putovanja su 45 evra po osobi.

Izvor: YouTube/screenshot/Rok Goes Around

5. Budimpešta

Cena ovog jeftinog vikend putovanja po osobi je 49 evra, a polazi se početkom decembra. Za taj novac dobijate autobuski prevoz, usluge vodiča i pratioca grupe, agencijske usluge. Krstarenje Dunavom uz čašu šampanjca se doplaćuje 20 evra.

6. Grac

Odlazak autobusom u šoping u Grac košta 49 evra po osobi i fina je prilika da vidite ovaj austrijski grad. Razgledanje grada sa vodičem se dodatno plaća pet evra po osobi. Polasci su od oktobra do decembra.

Izvor: Studio Peace/Shutterstock

7. Temišvar

Na kraju, tu je i vrlo povoljna ponuda za jednodnevni izlet u Temišvar. Odlazak autobusom u ovaj grad u Rumuniji košta 15 evra. Fakultativni ručak se doplaćuje osam evra, a polasci su od oktobra.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:43
jeftina putovanja
Izvor: TikTok/travelswithels
Izvor: TikTok/travelswithels

(MONDO/Nova)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image