• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Energoprojekt među 200 najvećih projektanata

Kompanija "Energoprojekt holding" nalazi se na 118. mestu rang liste 200 najvećih međunarodnih projektantsko - konsultantskih firmi.

Listu sastavlja američki časopis "Indžiniring njuz rekord" (Engineering News Record - ENR).

Kako je saopšteno iz ove srpske kompanije, u čijem sastavu posluju "Energoprojekt visokogradnja" i "Energoprojekt niskogradnja", rang lista je sastavljena na osnovu ukupnih prihoda koje građevinska preduzeća ostvaruju na inostranom tržištu.

Plasman na 118. poziciju je za pet mesta bolji u odnosu na prošlogodišnju listu, kada se "Energoprojekt" našao na 123. mestu.

U konkurenciji najvećih svetskih izvođača radova, "Energoprojekt holding" neznatno je pokvario plasman i sa 186. skliznuo na 190. poziciju.

"Energoprojekt visokogradnja", kao izvođač radova, ugovorio je i novi posao na gradilištu u Rusiji, gde će izvoditi radove na izgradnji stambenog kompleksa u gradu Siktivkaru, čija je procenjena vrednost oko pet miliona evra.

Radovi se izvode na površini od 27.000 kvadratnih metara, a rok za završetak projekta je 18 meseci, navedeno je u saopštenju objavljenom na sajtu Beogradske berze.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image