• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IVANI MUŽ DAO POSLEDNJE PARE DA POKRENE BIZNIS, SAD ZARAĐUJE BRUTALNO! Imala 1.000€ u džepu i napravila BUM u Americi!

Autor Jana Desovski

Ivana je pokrenula biznis sa samo 1.000 dolara u džepu.

 Ivana od poslednjih para pokrenula biznis u Americi Izvor: Dmitriy Gromov/shutterstock

Zagrepčanka Ivana Gabrić danas živi kanadski san te je teško poverovati da se 2012. tek spremala za Toronto sa jednim koferom i 1.000 dolara u džepu. Danas, 11 godina kasnije, može se reći da je postala 'kraljica ekstenzija' s ovih prostora. Dokaz je to da se strast prema poslu uvek isplati, samo treba vremena. 

"Ako imaš rešenje za nečiji problem i nešto što niko drugi nema, uspeh je zagarantovan. Svi rade ekstenzije, ali niko kao ja. Mnogo žena ovde ima veliki problem s kosom i samopouzdanjem, a ja im pomažem", otkriva vlasnica salona za ekstenzije, sopstvene kolekcije kose i proizvoda za negu koje je nazvala prema svojoj naslednici – Britni Hairland.

Tajna Ivaninog svetskog uspeha leži u 'fine keratin' i 'gel bond' tehnici nadogradnje kose koju u Severnoj Americi radi samo ona, zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s jednom nemačkom kompanijom. "Fine keratin je tehnika nadogradnje keratinskom kapsulom od samo 0.3-0.5 g koja se savršeno stapa s kosom klijentkinja zbog pogođene gustine. Većina žena ima tanku kosu i koristi 'tape in' ili keratinske ekstenzije od 1 g po kapsuli koje su jako vidljive, no to nije slučaj s mojom tehnikom. Gel bond je tehnika nadogradnje sa medicinskom tečnosti i tu nema nikakve težine osim težine kose koja se pri nadogradnji potpuno stapa s kosom klijentkinjr. Gel dolazi u 5 boja, hippalergijski je pa nema reakcija, a veličina kapsule je najmanja na svetu – samo 0,2 cm što je čini nevidljivom", objašnjava Ivana čiji su rad brzo prepoznale i holivudske zvezde.

Glumice Alivija Alin Lind i njena majka Barbara Alin Vuds nosile su njene nevidljive ekstenzije koje ne oštećuju kosu 2022. godine, na snimanju serije 'Chucky', a Ivanu sada žele i u Los Anđelesu kako bi ženama ponudila ono što niko osim nje nije doveo u svet kose, a trenutno i ne može.

Upravo u Los Anđelesu je krajem godine čeka i televizijsko gostovanje. "Nije mi cilj raditi s poznatima, već pokazati da i kao imigrant možeš uspeti u poslu, dokle god si drugačiji. Ipak, volela bih da radim kosu Britni Spirs jer mislim da njene ekstenzije zaslužuju bolje dane. Imamo neke zajedničke ljude, pa… Nikad se ne zna. Na stolu me čekaju brojne poslovne ponude, ali želim da koračam polako kroz sve, jer sam i majka", kaže ona, piše Zadovoljna Nova.

Ivana poslednjih meseci mnogo vremena provodi u Hrvatskoj, Srbiji i Nemačkoj gde proizvodi gel za novu tehnologiju nadogradnje kose. Uprkos tome što je okružena ženama, priznaje da njen svet bez muškaraca ne bi bio isti.

"Moj bivši suprug Davor bio mi je najveća podrška kad sam u Torontu krenula od nule. Dao mi je poslednje pare koje je imao da pokrenem posao jer je video moju želju za uspehom. Ostali smo prijatelji i uspešno odgajamo dete na relaciji Kanada – SAD gde on ima novu porodicu. Tu je i moj poslovni partner Vladimir Gavrilović s kojim blisko sarađujem na gel metodi, ali i Toni Robins na čijim sam seminarima naučila kako nikad ne odustati „, zaključuje Ivana koja je verovala da može, pa je u tome i uspela.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:58
"POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU I MALTRETIRAO JE!" Novinarka Kurira: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000 EVRA!
Izvor: Kurir teleivizija
Izvor: Kurir teleivizija

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sveta

Na ljudskoj sujeti i kompleksu se najbolje zarađuje.

Rrr

Zato je i bivši

Zoran Melbourne

Svaka profesija sa znanjem Engleskom sto procent vam je zagarantovan posao I buiznis ovde na zapadu.

special image