• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"GDE SI NAŠLA TE KINEZE, U MONTE KARLU?" Svi šokirani cenama u kineskoj radnji u Srbiji - stvari kao u firmiranom butiku

Autor Jana Desovski

Ni kineske radnje više nisu jeftine kao nekada.

 Cene u kineskim radnjama u Srbiji Izvor: YouTube/printscreen/RTV Marš HD Valjevo

Uđem u kinesku radnju misleći da ću za 2.000 dinara uspeti svašta da nađem i zbunim se. Od visine cena oblije me znoj, rekla je jedna Tiktokerka.

"Da li je realno da jeftina kineska odeća ima ovakve cene? Butici u šoping centrima su jeftiniji kad su sniženja. Nije ni to neki kvalitet, svi modni brendovi imaju proizvodnju u Kini, ali makar možeš da nađeš stvarno jeftine komade odeće kad je sezona sniženja", pita se ova Tiktokerka.

Ona dalje nastavlja da joj ne ide u glavu da su kineske radnje postale praktično skuplje od nekih modnih brendova: "Nije ni to nikakav kvalitet, da se razumemo, ali možeš da nađeš komade odeće za 1.000 do 2.000 dinara. Pravo pitanje je: da li mi to živimo u nekom paralelnom univerzumu gde je odeća u kineskim radnjama skuplja nego odeća velikih modnih brendova srednje klase?

Uz konstataciju da nije dovoljno bogata da kupuje jeftine krpice, navodi da je pronašla farmerke čija je cena 3.300, majica je gotovo 2.000 dinara, haljina 3.500. Pratioci su potvrdili da su u poslednje vreme Kinezi bezobrazno skupi, a da je kvalitet nula u odnosu na cene.

"Radije bih kupila u radnji polovne robe nego kod njih", napisala je jedna korisnica. "Torbe u ovim radnjama su i po 7.000 dinara, pa to nije normalno. I to ne u Beogradu, nego u Somboru.", "Gde si našla ove Kineze? U Monte Karlu?", "Neka, hvala, doviđenja! Neka vama škripi sintetika pod prstima za te pare", zaključila je na kraju.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:08
Kremenko gradnja - Brod
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

 (MONDO/Kurir)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neko iz mase

Ista je to roba skroz, samo markica druga. I malo bolje operu u nekinsekim radnjama da se ne oseća miris.

Luc

Pa i u firmiranom butiku je sve kinesko. Koliko puta sam kupio nesto "firmirano", toliko pusta boju da mozes uskrsnja jaja da farbas u istoj.

special image