• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDNA CENA NA RAFU, DRUGA NA KASI! Beograđanka pobesnela, umalo prevarena: "Ovako nas kradu" (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Jedna Beograđanka je doživela neprijatnost u marketu zbog dve različite cene artikla na rafu i na kasi.

 Različita cena proizvoda na rafu i na kasi Izvor: Drazen Zigic/Shutterstock/Instagram/printscreen/SERBIALIVE_BEOGRAD

U poslednje vreme se putem društvenih mreža sve veći broj kupaca žali na probleme u marketima usled situacija u kojima im se dogodi da za isti artikal vide dve različite cene, na rafovima i na kasi. To se pre nekoliko dana dogodilo jednoj devojci iz Beograda, a račun kao dokaz je objavila na društvenim mrežama.

"Ovako kradu narod! Razlika u novcu je vraćena posle duže rasprave. Cena ispred artikla je 112 dinara, a na kasi je 199 dinara", stoji u njenoj poruci koja je objavljena na "Instagram" profilu "Serbialive_Beograd".

Izvor: Drazen Zigic/Shutterstock/Instagram/printscreen/SERBIALIVE_BEOGRAD

Priložila je i račun iz tog marketa kao dokaz. Na njemu se zaista vidi da je cena skuplja od prvobitne, a ispod objave je osvanuo veliki broj komentara.

"Svaki dan se rade nivelacije cena, ne piše kasirka rukom na polici i ne kuca iz glave brojeve na kasi. Obratite pažnju, ima malo zaposlenih. Svi smo ljudi, vaše je pravo da dobijete robu po ceni za police. Da je slučajno bila akcija koja još nije označena, niko ne bi primetio", stoji u jednom od komentara.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:08
"NEMOGUĆE JE DA PENZIONERI PLATE UKOLIKO NE DOBIJU RAČUN!" Advokat o štrajku zaposlenih u pošti: Ako kasni račun nije naša krivica
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/Serbialive_Beograd)

Pročitajte i ovo

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aca

Nikada, ali nikada u zivotu, do sada, nije bila JEDNA cena na rafu, a NIZA na kasi. Uvek je bila VECA na kasi, a NIZA na rafu. Godinama ( 10+ ), se tako desavalo. Znaci na STOTINE puta VECA cena na kasi u odnosu na rafu, NIKADA obrnuto. Nisu greske.

Petar

Ako mIslite da je to urađeno namerno - varate se? Niko od radnika nema nikakve koristi od toga. Tu profitira radnja ili vlasnik radnje. Ali ... to su za jedan market tako zanemarljivi profiti da njima na kraju pravi više problema nego da su proizvod poklonili. Problem je samo u manjku radnika i prezaposlenosti, pa prilikom promene cena neka ne bude zamenjena. Svakome može da se desi i sve se može ispraviti, samo kada su ljudi normalni i od toga ne prave svetski problem.

Kadakad

@Petar Uzmem Arijel pise 1159,na kasi 2290,necu,vrati trgovknja pita odakle sam uzeo,pokazem ,kaze nije to to ali vrati na isto mesto na istu cenu.

special image