• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEKA IZ SRBIJE KUPIO DUŠEK SA MAGNETIMA, PA UBRZO UMRO! Sad traže od porodice da plate sve i to ODJEDNOM - dug je 700€!

Autor Jana Desovski

Jedan deka iz Srbije je kupio dušek i umro ubrzo posle toga, a firma sada traži porodici da isplati dug.

 Deka kupio dušek i umro, firma traži porodici da isplati dug Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Nažalost mnogi penzioneri nasednu na priče veštih trgovaca, potpišu ugovor i kupe "magične" prostirke, dušeke i posteljine i to po ceni nekad i većoj od 100.000 dinara! Kurir je i ranije pisao o sve većem broju žalbi starijih sugrađana udruženjima za zaštitu potrošača zbog prevara neregistrovanih prodavaca, koji traže metu za prodaju proizvoda od vrata do vrata ili telefonom. Najstariji sugrađani su na meti dobro obučenih i veštih trgovaca, koji im 'uvaljuju' razne proizvode po nerealnim cenama.

Jedan deka naseo je na priču ovih prodavaca, s njima potpisao ugovor, ali je nažalost preminuo i sada ti prodavci od njegove porodice traže da im uplate pare u celosti za prostirku sa magnetima ili u četiri rate. "Otac je uzeo neku prostirku sa magnetima na rate i preminuo je, sada prodavac traži da mu se isplati odjednom. Da li on ima pravo na to i da li da se obratim kod nekog advokata? Da li se takav dug otpisuje pošto sve to ide preko PIO fonda", upitao je jedan čovek u grupi "Pravna pomoć".

Kako je objasnio ostatak duga je 83.000 dinara. "Moram ići da pogledam taj ugovor, znam samo da su kontaktirali majku i traže ili u četiri rate da platimo ili sve odjednom", naveo je on. Neki korisnici su ga savetovali da dugove plate, dok je bilo i onih koji smatraju da bi trebalo da konsultuje advokata.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:38
PENZIONERI OPREZ! PREVARANTI NUDE LAŽNE KARTICE I TRAŽE NOVAC! Direktor PIO fonda: Prave imaju jasne boje, logo i BESPLATNE SU!
Izvor: kurir televizija
Izvor: kurir televizija

 (MONDO/Kurir)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Joca

Ako prihvatite njegivo nasledstvo tj imovinu prihvatate i dugove pokojnika u visini naslwdjene imovine. Tako i dug prema firmi sa kojom je napravio ugovor. Ne placajte asvokata bez veze dogovorite se sa firmom ako prihvatite naslwdstvo.

special image