• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA ŠEST MESECI BEOGRAD DOBIJA NOVI TRŽNI CENTAR! Nalaziće se na atraktivnom mestu, a lokali su već RASPRODATI!

Autor Miloš Škrbić

Na ovoj lokaciji planirana je izgradnja još jednog poslovnog centra

 tržni centar kupovina Izvor: youtube.com/Sayali Rahate

Nakon što je skoro skroz izgoreo veliki tržni centar u Bloku 70, najavljeno je otvaranje novog. Deo spaljenog tržnog centra i dalje radi.

Radovi na novom kineskom tržnom centru na Novom Beogradu, koji će biti jedan od najvećih u Beogradu, ušli su u završnu fazu, tako da se otvaranje najavljuje za maj naredne godine.

"Ova investicija se naziva Evroazijski tržni centar i sa 34.000 kdvadratnih metara možda je jedna od najvećih u ovom delu Evrope. Imaće 450 lokala gde će svi prodavci iz Kine i Srbije moći da prodaju svoje proizvode i očekujemo završetak ovih radova u maju. Trenutno se nalazimo u fazi završnih radova na fasadi kao i na završnim radoivma unutar objekta", rekao je Vanja Bugarin, odgovorni izvođač radova.

Kineska kompanija je lokaciju uz stambene blokove u Ulici Mileve Marić Ajnštajn kupila od Grada na javnom nadmetanju za 821 milion dinara. Osamdeset odsto onih koji su imali lokale u starom kineskom tržnom centru, izgorelom u požaru, preseliće se u novoizgrađeni.

U objektu čija izgradnja se privodi kraju, već je prodato 300 lokala - 250 kupili su Kinezi, a ostali su u vlasništvu firmi iz Srbije. Predstavnici investitora su rekli da se cena kvadratnog metra kreće između 2.000 i 3.000 evra, ali da ima i skupljih.

"Dolaze novi brendovi, biće drugačija roba. Stari tržni centar je mnogo star", kaže Junvei Zou iz "Eurazija trejd centra".

Na ovoj lokaciji planirana je izgradnja još jednog poslovnog centra. Ulica Jurija Gagarina biće produžena i povezana sa obilaznicom pa će prolaziti pored novog tržnog centa. Prema planu, ovde će se graditi i tramvajska okretnica, javlja "RTS".

BONUS VIDEO

Pogledajte

04:42
NAŠA EKONOMIJA SE DOBRO DRŽI, A EVO KOLIKA SE INFLACIJA OČEKUJE U 2024! Stručnjak: Ova godina bila je godina stabilizacije
Izvor: kurir televizija
Izvor: kurir televizija

 (RTS/Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DžoMa

Kakav bre tržni centar, ovde se radi o najobičnijem kineskom buvljaku

maniks

@DžoMa Ne lupaj gluposti idi pogledaj kako se radi i kako se sredjuje bice jedan od najlepsih trznih centara u ovom delu Evrope . Pricas gluposti i ko zna iz koje cuke komentarises.

Blok70

Samo da odu odavde, nepodnosljivo, prljavstinu ogromnu prave guzva haos

special image